Vodna postelja s svojo inovativno strukturo podpira telo na ravno pravih točkah. S popolnim prilagajanjem nudi telesu potrebno regeneracijo in podporo. Vendar se tudi vodna postelja s časom spremeni. Čeprav telo še vedno dobro podpira, po nekaj letih napoči čas za osvežitev udobja.

Akcija staro za novo

V akciji Staro za novo, ki bo zdaj potekala CELO LETO, boste lahko lastniki vodne postelje Lectus ob nakupu nove postelje koristili izjemne ugodnosti!

Preprosta izbira

Z akcijo Staro za novo boste lahko osvežili videz svoje spalnice. V paketu izkoristite ugodne popuste in se ponovno razvajate v udobju popolnoma novega Lectusa ali klasičnega ležišča Leticia. Zdaj imate priložnost, da nadgradite izgled vaše postelje v BoxSpring izvedbo ali pa si zagotovite novo raven udobja z integriranim toperjem po izbiri.

Zakaj izkoristiti akcijo?

Po nekaj letih potrebuje postelja osvežitev zunanjega izgleda in udobja. Akcija Staro za novo vam ponuja lažji in hitrejši nakup novega Lectusa, ob podpori izvrstne montažne ekipe pa poskrbimo še za odvoz stare vodne postelje. Če vam bolj ustreza udobje klasičnega ležišča, imamo prav tako rešitev za vas!

Cena že od 1.592,50 €

VeronaPonovno se lahko razvajate v udobju nove Novare, odete v deljeno pralno bombažno prevleko. Staro posteljo lahko ovijete v popolnoma nov videz, praktični dizajn Novare pa omogoča snemljivost in lažje pranje prevleke. V akciji lahko prihranite kar 682,50 €.

 

 

 

NovaraStopite še stopničko višje z modelom Verona, ki vključuje dodatno zračno prevleko Air-Tex. Najbolj prodajan model Lectusa z Air-Texom postelji podaljšuje življenjsko dobo in hkrati odvaja odvečno vlago od telesa. Prevleka je antibakterijska in primerna za alergike ter astmatike. Prihranite do 793,20 €.

 

 

Boxspring AirPopolnoma novo raven udobja v spalnici dodaja Verona BoxSpring Air – oblazinjena postelja, ki dodaja pridih elegance. Posteljo lahko preoblikujete popolnoma po svojih željah s široko izbiro barv in materialov, v izvedbi Exclusive Top za lažje postiljanje. Ob nakupu prihranite kar 1190 €.

 

 

 

Ni skrbi, za vse poskrbimo mi!

Od nakupa do montaže vam ob strani stoji naša izvrstna ekipa. Po izbiri novega modela postelje, pridemo na dom in vam staro posteljo izpraznimo ter odpeljemo. Hkrati poskrbimo za hitro in enostavno montažo nove postelje, ki jo lahko po želji preprosto postavimo na obstoječi podstavek.

Druge ponakupne storitve

Morda vam postelja še vedno ustreza, potrebuje pa le delno osvežitev npr. zunanjega izgleda ali notranjosti. Nudimo vam tri obnovitvene pakete, s katerimi lahko ponovno prebudite udobje svojega Lectusa.

GUMB: Več na strani za uporabnika >>>