Exclusive top postiljanje
V podjetju Maremico preprosto ne znamo počivati in smo usmerjeni v razvoj izdelkov, ki narekujejo udobnejše spanje – če je to seveda sploh možno. Nekateri med vami nam ta trenutek prikimavate, nekateri pa si mislite: »Ali je lahko sploh še kaj udobnejše od mojega Lectusa?«
Svoj model Lectusa lahko kadarkoli nadgradite z integriranim, funkcionalnim toperjem – dodatnim slojem ležišča, ki vašo posteljo obogati z edinstvenim udobjem, zračnostjo in podporo. Več o nadgradnji s toperji si lahko preberete tukaj.

Zakaj nadgraditi vodno posteljo s toperjem?

  • Za kompaktnejši občutek ležanja.
  • Dodatnih 6 cm višine je idealnih za lažje leganje in vstajanje.
  • Z njim podaljšamo življenjsko dobo vodni postelji Lectus.
  • Udobje na voljo v 3 različicah.
  • Prispeva k hitrejšemu sušenju prevleke in je zato še posebej primeren za alergike.
V želji pričarati vsem fantastičen spanec, smo pred časom razvili pomembno inovacijo – Exclusive Top, ki je požel veliko priznanje doma in v tujini.Z Exclusive Top bo postiljanje postelje postalo enostavno. V rjuho boste odeli le vrhnji sloj s toperji, kar je precej lažje, kot oblačenje celotnega ležišča.Exclusive top postiljanjeGlede na to, da je vaša hrbtenica z Lectusom navajena popolnega udobja in lahkotnosti, bo preizkus naše novosti za vas prava poslastica. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico in dajte besedo svojemu telesu.Vodna postelja Lectus s toperjemVodna postelja Lectus s toperjemVodna postelja Lectus s toperjemVodna postelja Lectus s toperjem
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.