V podjetju Maremico preprosto ne znamo počivati in smo usmerjeni v razvoj izdelkov, ki narekujejo udobnejše spanje – če je to seveda sploh možno. Nekateri med vami nam ta trenutek prikimavate, nekateri pa si mislite: »Ali je lahko sploh še kaj udobnejše od mojega Lectusa?«

Svoj model Lectusa lahko kadarkoli nadgradite z integriranim, funkcionalnim toperjem – dodatnim slojem ležišča, ki vašo posteljo obogati z edinstvenim udobjem, zračnostjo in podporo. Več o toperjih si lahko preberete tukaj.

Zakaj nadgraditi vodno posteljo s toperjem?

  • Za kompaktnejši občutek ležanja.
  • Dodatnih 6 cm višine je idealnih za lažje leganje in vstajanje.
  • Z njim podaljšamo življenjsko dobo vodni postelji Lectus.
  • Udobje na voljo v 3 različicah.
  • Prispeva k hitrejšemu sušenju prevleke in je zato še posebej primeren za alergike.

V želji pričarati vsem fantastičen spanec, smo pred časom razvili pomembno inovacijo – Exclusive Top, ki je požel veliko priznanje doma in v tujini.

Z Exclusive Top bo postiljanje postelje postalo enostavno. V rjuho boste odeli le vrhnji sloj s toperji, kar je precej lažje, kot oblačenje celotnega ležišča.

Exclusive top postiljanje

 

Glede na to, da je vaša hrbtenica z Lectusom navajena popolnega udobja in lahkotnosti, bo preizkus naše novosti za vas prava poslastica. Obiščite nas v Spalnem centru Maremico in dajte besedo svojemu telesu.

 

Vodna postelja Lectus s toperjem

Vodna postelja Lectus s toperjem

Vodna postelja Lectus s toperjem

Vodna postelja Lectus s toperjem