Leto 2018 je že skoraj naokoli in ponovno je skozi Lectusova vrata vstopil veseli december. Medtem ko se zunaj že pridno nižajo stopinje, smo se pri Lectusu odločili, da si pobliže ogledamo leto 2018.

Ob 50. letnici vodnih postelj število zadovoljnih porabnikov še naprej strmo raste

Letošnje leto so vodne postelje praznovale že okroglih petdeset let! Res zanimivo, da je včasih veljajo prepričanje o vodnih posteljah kot modnih muhah, a so se zaradi mnogih prednosti skozi leta spremenile v pravi sinonim za zdravju ugoden spanec in še danes ostajajo popularna izbira pri nakupu ležišča. Po pol stoletja lahko mirmo rečemo, da vodne postelje niso le trendovski kos pohištva, saj so se v petdesetih letih s svojo inovativno zasnovo pognale med superzvezde vseh ležišč. Tako se je s prvim decembrom tudi Lectusova skupnost povečala na kar 16.521 uporabnikov, ki zdaj spijo na udobnih in zdravju prijaznih posteljah.

Izdelek leta je Verona Aquaspring!

Ko pride do vodnih postelj, je težko prekositi model Verona AquaSpring, ki je v letu 2018 navdušil največ naših uporabnikov. AquaSpring zapeljuje kot nadgrajena različica Verone z vključenim Spring toperjem, ki poskrbi, da bo užitek spanja na vodni postelji še eno stopničko boljši.

Za vse, ki ne delajo kompromisov

Verona AquaSpring ponuja udobje vsem, ki si želite združiti lastnosti zračne vzmetnice in zdravju prijazne vodne postelje. Majhne vzmeti tako poskrbijo, da postelja ves čas diha, medtem ko se jedro še vedno popolnoma prilagaja telesu. Nad posteljo so tako najbolj navdušeni uporabniki, ki se zvečer močneje potijo, kot tudi tisti, ki si želijo zaspati na bolj čvrstem ležišču.

 

 

Posteljo najraje okrašujete s stranico Sono Retro XL

Stranica Sono Retro XL spremeni vsako spalnico v elegantno oazo, namenjeno le mirnemu počitku in sproščanju. V širino zavzema kar 220 cm in v višino seže do 120 cm. Videz pa dopolni z všitimi gumbi v retro izvedbi.

 

 

 

 

Vedno več trendovskih postelj Boxspring Air

V našem Spalnem centru postaja vedno bolj popularna izvedba Boxspring Air, ki navdušuje tudi izven slovenskih meja. Večkrat nagrajeno posteljo obožujejo vsi, ki želijo spalno izkušnjo popolnoma personalizirati. Več kot 8 modelov vzglavnih stranic, izjemno široka paleta barv, materialov in dimenzij – to in še več neverjetnih lastnosti omogoča, da si ustvarite edinstveno posteljo.

 

 

 

Preden se leto zavrti, nas obiščite!

Medtem ko se boste doma sladkali s prazničnimi dobrotami, si vzemite čas in skočite v naš salon. Sami preverite, zakaj se mnogi novi uporabniki odločajo za Verono Aquaspring ali pa si s pomočjo svetovalk sami izdelajte popolnoma svoj model. Svetovalk ne pozabite vprašati o prazničnih ugodnostih, ki vam jih podarjamo ob nakupu postelje do 31. decembra.