Ponovno vas razvajamo s paketi ugodnosti in popusti v času sejma Ambient, med 7. in 11. novembrom. Poleg izjemnih ponudb vam bodo na voljo za klepet svetovalci za zdrav spanec, ki bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali na poti do popolne postelje. Tokrat nas najdete v dvorani A.

Pohištveni sejem Ambient 2018

Je čas za novo posteljo?

Včasih je že razmišljanje o novi postelji pokazatelj, da je čas za novo ležišče. Glede na raziskave bi morali ležišče zamenjati po 8 letih uporabe, velikokrat pa postane postelja izrabljena že veliko prej.

Potipajte svoje ležišče – čutite vdolbine, zatrdine ali vzmeti? So vaše noči prekratke, ker vas ponoči zbuja premikanje partnerja? Med opozorilne znake sodijo tudi bolečine v hrbtenici, zategnjenost mišic in poslabšanje alergij ali astme.

Zakaj so vodne postelje popolna izbira?

Vodna postelja se vašim potrebam popolnoma prilagodi. Temperaturo vodne postelje lahko prilagajate sami, zaradi svoje izjemne sestave pa bo postelja vedno čista in sveža. Še posebej bodo vodne postelje veseli uporabniki, ki imajo težave s hrbenico, saj zagotavlja podporo tistim delom telesa, ki to najbolj potrebujejo.

Ker verjamemo, da so najboljši dokaz izkušnje Lectusovih uporabnikov, si lahko njihove zgodbe preberete tukaj.

Zakaj kupiti posteljo v času sejma Ambient?

Sejmi so odlična priložnost, da se pobližje spoznate z najnovejšimi inovacijami in aktualnimi trendi. Predstavljajo tudi popoln trenutek, da se seznanite z izbranimi podjetji in svetovalci iz raznih področji, ki bodo z veseljem odgovorili na vsako vaše vprašanje. Seveda pa mnoge na sejem privabljajo sejemske ugodnosti.

Razvajajte se z ugodnostmi

Pohištveni sejem Ambient ponuja izjemno priložnost vsem, ki želite preizkusiti in imeti novo vodno posteljo.
Med tokratnimi ugodnostmi vas bo razveselil darilni paket v vrednosti 397 €, ki ga prejme vsak kupec zakonske vodne postelje Lectus. Ob nakupu izbrane postelje vas pričakuje še gotovinski popust v vrednosti do 235 € (odvisno od modela).

V darilnem paketu vas bodo presenetili:

  • 1x zračna prevleka Air-Tex,
  • 1x vrhunska rjuha Bella Donna,
  • 2x rjuha za vodno jedro.

Lahko pričakujete še več?

Da! V ponudbo dodajamo še 10% popust na vse modele toperjev, vzglavne stranice in na predale ter višino podstavka. V primeru, da se ne odločite za nakup z darilnim paketom, vam poleg 5% gotovinskega popusta odštejemo – 100 € na končno ceno ponudbe.

Akcije se med seboj ne seštevajo. Darilni paket ne velja za model Napoli.