svetovni dan spanja

Svetovni dan spanja letos praznujemo 19. marca s sloganom »Zdravo spanje, zdrava prihodnost« (ang. »Regular sleep, healthy future«). Z njim opozarjamo na problematiko pomanjkljivega in slabega spanja ter vas želimo spodbuditi, da poskrbite za zdravo spanje in si s tem zagotovite zdravo prihodnost. Praznujte ga skupaj z nami – pri nas se bo dogajalo vse  od 8. pa do 20. marca!

svetovni dan spanja pasica mobile1

Kako do zdravega spanja?

SPANJE JE TEMELJ ZDRAVJA, ki ob podpori zdrave prehrane, rednega gibanja in učinkovitega upravljanja s stresom, predstavlja zmagovalno kombinacijo za upešno in dolgo življenje.
V prvi vrsti moramo torej poskrbeti za zdravo spanje. Nasvete, kako poskbimo zanj, najdete tukaj.

Zelo pomemben element zdravega spanja je tudi kvalitetno ležišče. Nanj na žalost nič kolikorat pozabimo. Če torej že upoštevate večino nasvetov za zdravo spanje, spite pa še vedno slabo in se zbujate nenaspani, potem je morda rešitev za vas prav novo kvalitetno ležišče, ki bo vaše telo podprlo prav tam, kjer to najbolj potrebuje. Taka je tudi vodna postelja Lectus. Vaše telo v vodnem jedru izpodrine vodo in se vam zato 100 % prilagaja, obenem pa vas prijetno greje. Si že predstavljate ta sanjski otok v svoji splanici? Če si, je sedaj najboljši čas za nakup vodne postelje Lectus. Zakaj? Berite dalje.

Praznujte Svetovni dan spanja z nami in izkoristite ugodnosti!

Ob Svetovem dnevu spanja smo vam od 8. do 20. marca pripravili številne aktivnosti in ugodnosti, ki vam bodo pomagale do boljših spalnih navad. Svetovni dan spanja lahko tako z nami praznujete tako, da:

  • preberete NASVETE za zdravo spanje in zdrav življenjski slog,
  • si pogledate VIDEO MNENJA znanih Slovencev, ki vam bodo zaupali, kako so si oni izboljšali spanec,
  • izkoristite UGODNOSTI na ležišča in postelje.
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.