Svetovni dan spanja letos praznujemo 19. marca s sloganom »Zdravo spanje, zdrava prihodnost« (ang. »Regular sleep, healthy future«). Z njim opozarjamo na problematiko pomanjkljivega in slabega spanja ter vas želimo spodbuditi, da poskrbite za zdravo spanje in si s tem zagotovite zdravo prihodnost. Praznujte ga skupaj z nami – pri nas se bo dogajalo vse  od 8. pa do 20. marca!

Kako do zdravega spanja?

SPANJE JE TEMELJ ZDRAVJA, ki ob podpori zdrave prehrane, rednega gibanja in učinkovitega upravljanja s stresom, predstavlja zmagovalno kombinacijo za upešno in dolgo življenje.
V prvi vrsti moramo torej poskrbeti za zdravo spanje. Nasvete, kako poskbimo zanj, najdete tukaj.

Zelo pomemben element zdravega spanja je tudi kvalitetno ležišče. Nanj na žalost nič kolikorat pozabimo. Če torej že upoštevate večino nasvetov za zdravo spanje, spite pa še vedno slabo in se zbujate nenaspani, potem je morda rešitev za vas prav novo kvalitetno ležišče, ki bo vaše telo podprlo prav tam, kjer to najbolj potrebuje. Taka je tudi vodna postelja Lectus. Vaše telo v vodnem jedru izpodrine vodo in se vam zato 100 % prilagaja, obenem pa vas prijetno greje. Si že predstavljate ta sanjski otok v svoji splanici? Če si, je sedaj najboljši čas za nakup vodne postelje Lectus. Zakaj? Berite dalje.

Praznujte Svetovni dan spanja z nami in izkoristite ugodnosti!

Ob Svetovem dnevu spanja smo vam od 8. do 20. marca pripravili številne aktivnosti in ugodnosti, ki vam bodo pomagale do boljših spalnih navad. Svetovni dan spanja lahko tako z nami praznujete tako, da:

  • preberete NASVETE za zdravo spanje in zdrav življenjski slog,
  • si pogledate VIDEO MNENJA znanih Slovencev, ki vam bodo zaupali, kako so si oni izboljšali spanec,
  • naročite PRIROČNIKE, ki vas bodo vodili po poti zdravega spanja ter
  • izkoristite UGODNOSTI na ležišča in postelje ter
  • izkoristite 10% POPUST na izdelke za za zdravo spanje.