Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
vodna postelja lectus verona

Udobje, ki ga premore vodna postelja lahko primerjamo z edinstvenim razvajanjem, ki ga ponavadi doživljamo v vrhunskih SPA centrih. Si predstavljate tako razvajanje vse dni v letu? Mnogi, ki so svoje spanje zaupali Lectusu, vedo o kakšnem razvajanju govorimo.

Preberite 4 glavne koristi vodne postelje Lectus in razmislite ali ste tudi vi pripravljeni na takšno razvajanje.

1. POPOLNA REGENERACIJA

Nič več bolečin v predelu ramen, bokov ali kolkov, ki so pogosto posledice prekomernih pritiskov neustreznega ležišča na vaše telo. Z vodno posteljo lahko govorimo le o popolni sprostitvi telesa, o občutku breztežnosti ter edinstveni podpori, ki jo vašemu telesu pričarata vodni jedri s svojim popolnim prileganjem.

2. BLAGODEJNA TOPLOTA

Ogrevana vodna postelja se lahko pohvali s toploto, ki jo druga ležišča ne poznajo. Njena toplota je koristna iz več vidikov. Prvi je vsekakor ta, da se na tak način vzdržuje suho ležišče brez nepotrebne vlage. Drugi vidik pa je hitrejša sprostitev mišic in boljša prekrvavljenost telesa, ki vodi do hitrejše regeneracije celega telesa.

3. BREZHIBNA ČISTOČA IN REŠITEV ZA ALERGIKE

Snemljiva pralna prevleka, dostopna površina vodnih jeder, ki jih preprosto obrišemo kot prah na polici, sta dve izjemno koristni zadevi, ki pričarata dodatno poezijo Lectusovemu udobju. Ni lepšega kot zbuditi se na vodni postelji, ki s svojo toplote skrbi za suho ležišče, brez nepotrebnih pršic.

4. NEPREMAGLJIVA KAKOVOST, KI TRAJA

Lectusova zgodba traja že 23 let. Zgodba velikih premikov na področju zdravega spanja, ki jo pišemo z inovativnimi rešitvami ter nadgradnjami, priznanimi tako doma kot v tujini.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.