vodna postelja Verona - Lectus

Lectus vodna postelja - najbolj prodajan model je Verona

Nobena skrivnost ni, da veljajo vodne postelje Lectus za sinonim zdravega in udobnega spanja. Družina Lectusovih uporabnikov se vsak dan veča in zaslugo gre pripisati vsem, ki uživajo v njenem razvajanju. Veseli nas, da jih je že več kot 15.617 in da mnogi med njimi delijo svojo izkušnjo s prijatelji.

SKRIVNOST JE V DETAJLIH

Zanimalo nas je, kateri model vodne postelje je na njih naredil največji vtis. Ugotovili smo, da je št. 1 med kupci še vedno vodna postelja Verona. Le ta razvaja z edinstvenimi detajli, ki naredijo spanje še prijetnejše. Gre za skupek inovativnih rešitev, ki smo jih razvili skozi leta ter jih dodali najnovejšemu modelu Verona. Veseli smo, da uporabniki vidijo te koristi in ustvarjajo pravo poezijo Lectusovega popolnega spanca.

vodna postelja Verona - Lectus

3 POSEBNOSTI

Spoznajte 3 posebnosti, ki jih naši uporabniki še posebej cenijo in ki so pripomogle k temu, da je model Verona najbolj prodajni Lectusov model zadnjih nekaj let.

1. PREVLEKA za popolno udobje
Njena debelina in izredna trpežnost omogočata optimalnejše prileganje. Tehnološka dovršenost nudi odpornost na polito tekočino, vtkana srebrna vlakna pa delujejo antibakterijsko in tako blagodejno vplivajo na naše zdravje; še posebej na počutje alergikov in astmatikov.

2. INOVATIVEN DODATEK AIR-TEX za hitrejše odvajanje vlage
Dodaten sloj Air-Tex prevleke se lahko namesti pred ali po nakupu. Le ta skrbi za hitrejše sušenje vodne postelje in ji podaljšuje življenjsko dobo. Poskrbi tudi za kompaktnejši občutek ležanja, kar pozdravljajo predvsem tisti, ki se težje obračajo zaradi prekomerne teže ali zdravstvenih težav.

3. HIGIENSKI PAKET za enostavno in brezhibno higieno vaše postelje
Uporabniki vodne postelje Verona ne potrebujejo razmišljati o tem, kako vzdrževati ustrezno higieno vodne postelje. Model Verona Higienski paket že vsebuje in tako olajša delo uporabnika ter poskrbi, da bo vodna postelja vedno brezskrbno čista. Higienski paket vključuje dve rjuhi za vodni jedri, ki vpijeta naše potenje, čistilo in bombažno rokavico za čiščenje.

Pri Lectusu je enostavno izbrati pravo vodno posteljo.
Vsi modeli imajo to, kar potrebujete za popoln spanec. Če že kaj manjka, pa za to poskrbi model Verona z zgoraj predstavljenimi posebnostmi, ki naredijo vaše spanje še udobnejše. 

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.