Nobena skrivnost ni, da veljajo vodne postelje Lectus za sinonim zdravega in udobnega spanja. Družina Lectusovih uporabnikov se vsak dan veča in zaslugo gre pripisati vsem, ki uživajo v njenem razvajanju. Veseli nas, da jih je že več kot 15.617 in da mnogi med njimi delijo svojo izkušnjo s prijatelji.

SKRIVNOST JE V DETAJLIH

Zanimalo nas je, kateri model vodne postelje je na njih naredil največji vtis. Ugotovili smo, da je št. 1 med kupci še vedno vodna postelja Verona. Le ta razvaja z edinstvenimi detajli, ki naredijo spanje še prijetnejše. Gre za skupek inovativnih rešitev, ki smo jih razvili skozi leta ter jih dodali najnovejšemu modelu Verona. Veseli smo, da uporabniki vidijo te koristi in ustvarjajo pravo poezijo Lectusovega popolnega spanca.

vodna postelja Verona - Lectus

3 POSEBNOSTI

Spoznajte 3 posebnosti, ki jih naši uporabniki še posebej cenijo in ki so pripomogle k temu, da je model Verona najbolj prodajni Lectusov model zadnjih nekaj let.

1. PREVLEKA za popolno udobje
Njena debelina in izredna trpežnost omogočata optimalnejše prileganje. Tehnološka dovršenost nudi odpornost na polito tekočino, vtkana srebrna vlakna pa delujejo antibakterijsko in tako blagodejno vplivajo na naše zdravje; še posebej na počutje alergikov in astmatikov.

2. INOVATIVEN DODATEK AIR-TEX za hitrejše odvajanje vlage
Dodaten sloj Air-Tex prevleke se lahko namesti pred ali po nakupu. Le ta skrbi za hitrejše sušenje vodne postelje in ji podaljšuje življenjsko dobo. Poskrbi tudi za kompaktnejši občutek ležanja, kar pozdravljajo predvsem tisti, ki se težje obračajo zaradi prekomerne teže ali zdravstvenih težav.

3. HIGIENSKI PAKET za enostavno in brezhibno higieno vaše postelje
Uporabniki vodne postelje Verona ne potrebujejo razmišljati o tem, kako vzdrževati ustrezno higieno vodne postelje. Model Verona Higienski paket že vsebuje in tako olajša delo uporabnika ter poskrbi, da bo vodna postelja vedno brezskrbno čista. Higienski paket vključuje dve rjuhi za vodni jedri, ki vpijeta naše potenje, čistilo in bombažno rokavico za čiščenje.

Pri Lectusu je enostavno izbrati pravo vodno posteljo.
Vsi modeli imajo to, kar potrebujete za popoln spanec. Če že kaj manjka, pa za to poskrbi model Verona z zgoraj predstavljenimi posebnostmi, ki naredijo vaše spanje še udobnejše. Tehnologijo in modele vodnih postelje Lectus, si laho pogledate TUKAJ.

 

Naročite katalog vodnih postelj Lectus