V času sejma Ambient smo razstavljalci še posebej radodarni s sejemskimi ugodnostmi, zato se vam splača kupiti vodno posteljo med 8. in 12. 11. Vendar je potrebno vam, ki zase želite le najboljše, poleg popustov ponuditi še veliko več: kakovostne informacije in odgovore na vaša vprašanja ter vam predstaviti še ostale skrivnosti, ki bodo naredile vaše spanje na popolno.

ČAS SEJMA NE SME BITI LE ČAS POPUSTOV

Če želite investirati v svoje spanje in si nameravate kupiti vodno posteljo, potem ne smete zamuditi sejma Ambient, ki se bo letos odvijal med 8. in 12. novembrom. Tokrat bomo vsak nakup zakonske vodne postelje Lectus (izjema model Napoli) obdarili z Lectusovim paketom v vrednosti 331,80 EUR. Pričakujemo vas v hali A, kjer vam bomo predstavili svet vodnih postelj Lectus in še marsikaj drugega:

 1. NAJNOVEJŠI TREND: POSTELJE BOXSPRING
  Na sejmu bomo predstavili najnovejši trend kraljevskega spanja: postelje BoxSpring z vodno posteljo Lectus.
 2. SLOVENSKA NADGRADNJA VODNIH POSTELJ
  Več kot vodna postelja je lahko le Lectusova vodna postelja Verona AquaSpring. Gre za vodno vzmetnico, ki predstavlja korak naprej v svetu vodnih postelj. Zakaj je tako posebna, si lahko pogledate TUKAJ.
 3. SAMO NAJBOLJŠE ZA VAŠO HRBTENICO
  Dovolite si vzeti nekaj minut za počitek in se prepustite Lectusovemu udobju. Prisluhnite svojemu telesu, še posebej hrbtenici, ki je vaš glavni steber.
 4. BARVNA HARMONIJA ZA BOLJŠE POČUTJE
  Ker smo zaljubljeni v barve, boste imeli na voljo pestro barvno paleto postelj BoxSpring, vzglavnih stranic in rjuh Bella Donna.
 5. SEJEMSKE UGODNOSTI V VREDNOSTI 331,80 EUR
  Poleg gotovinskega popusta bomo vsak nakup obdarili z Lectusovim paketom v vrednosti 331,80 EUR.

Lectus - sejem Ambient

PRED NAKUPOM VODNE POSTELJE DOBRO VEDETI:

 • Za vodno posteljo se NE odločite le na podlagi sladkih besed. Njeno udobje morate preizkusiti.
 • Ne preizkušajte vodne postelje sede ali zgolj z roko, ker občutek niti slučajno ne bo tak, kot bi bil, če bi se na vodno posteljo ulegli.
 • V spalnici je vodni postelji dobro nameniti več prostora.
 • Preverite, ali je vodna postelja izdelana v Sloveniji oz. v državah EU ter ali je izdelana iz materialov najvišje kakovosti.
 • Sejemske ugodnosti veljajo v času sejma Ambient tudi v Spalnem centru Maremico. Kako do nas, si lahko pogledate TUKAJ.

Naročite katalog vodnih postelj Lectus