Wellness

Privoščite si oddih na Wellness vodnih posteljah

Privoščite si udoben počitek po savni na wellness vodni postelji v vseh boljših wellness centrih v Sloveniji in tujini.

Sodobni način življenja zahteva od človeka prenekatere napore, ki močno vplivajo na delovanje tako telesa kot duha. Vsakodnevno izpostavljanje stresu in naporu lahko pripelje do bolezni sodobnega časa, zato sproščanje ni privilegij temveč nujnost.

“Zdrav duh v zdravem telesu!”

Wellness razvajanjeZdravniki v zadnjem desetletju opozarjajo na porast števila obolelih za boleznimi sodobnega časa, zato poudarjajo zdrav način življenja in spodbujajo k rekreaciji, pravilnemu načinu prehranjevanja ter sproščanju v objemu narave. Med bolezni sodobnega časa sodijo kronična utrujenost, dehidracija, nespečnost, zasvojenosti itd. Simptomom kot so vrtoglavica, utrujenost, neprespanost, hujšanje itd. pogosto ne pripisujemo posebnega pomena. Zgoraj omenjene težave lahko rešimo preventivno z zdravo prehrano in zadostnim gibanjem kot tudi z različnimi oblikami sproščanja.

Nujnost sprostitve

razvajanje

Zaradi vsakodnevnih obremenitev potrebujemo ne le telesno sprostitev temveč tudi duševno. Zato si privoščimo razvajanje oziroma sproščanje s sprehodi v naravo, jogo, avtogenimi treningi, s slikanjem, spanjem in podobnimi aktivnostmi ali pa obiščemo wellness centre, ki v svojem storitvenem programu ponujajo raznovrstne masaže, savne, jakuzzije, kopeli, fitnes itd.
Tovrstni centri svojo ponudbo stalno izboljšujejo in dopolnjujejo z novimi storitvami, zato je izbira pestra in lahko zadovolji še tako zahtevnega uporabnika. V zadnjih letih so v številnih boljših wellness centrih pričeli uvajati tudi wellness vodne postelje, ki nudijo obiskovalcem izjemno udobje in sprostitev po obisku savn, masaži in drugih wellness storitev. Wellness vodne postelje pa so vse bolj priljubljene tudi v zasebnih hišah, kjer nudijo udoben počitek po uporabi savne.