Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
vgradna-omara-z-drsnimi-vrati

Akronovo pohištvo za popolno spalnico

Akron že več kot 3 desetletja izdeluje pohištvo po meri za najzahtevnejše uporabnike. H kupcu pristopi s celovito storitvijo: od svetovanja, izmer in 3D izrisov do izdelave in montaže. Ena izmed bistvenih prednosti njihovega poslovanja je v hitrem dobavnem roku in zagotavljanju montaže točno na dogovorjeni dan. Brez izgovorov. Pri čemer izkušeni monterji poskrbijo za popolno storitev in prostor za sabo počistijo.

Kakovost zagotovo ni naključje. Celotni ekipi Akron je skupna strast do opremljanja, predanost svojemu delu in zavezanost kupcu. Blagovno znamko Akron opredeljujejo kakovost, unikatnost in brezčasnost. Vsak pohištveni element je kos sestavljanke, ki dopolnjuje opremo in ustvarja harmonijo v vašem domu. Ne glede na to, ali opremljate dnevno sobo, predsobo, spalnico, otroško sobo, kopalnico, utility ali pisarno, bo pohištvo prilagojeno vašim potrebam. Previdno izbrane materiale in mojstrsko izdelavo dopolnjujeta ustvarjalnost in prefinjen dizajn.

Opremljanje spalnice

Spalnica je najintimnejši prostor vsakega doma. Nudi naj prijetno zatočišče pred zunanjim svetom. Zato bodite pri načrtovanju svoje spalnice pozorni na vse podrobnosti. S pravilno izbiro in postavitvijo pohištva, z ustreznimi barvami ter premišljenim izborom dekoracij, si zagotovite unikatno spalnico, ki ustreza vsem vašim željam. V njej se boste počutili odlično in si napolnili dušo in telo. V različnih prostorih so možne različne rešitve, pri čemer je pomembno upoštevati življenjske navade obeh partnerjev. Akronovi strokovnjaki za spalnice vam svetujejo pri najboljši izbiri.

vgradna-omara-z-drsnimi-vrati
izkoristek prostora z vgradnimi omarami

Brez vgradnih omar ne gre

Akron je specialist za vgradne omare. Vgrajene od tal do stropa in od stene do stene, poskrbijo za popoln izkoristek prostora. Umestimo jih lahko v vse ambiente, zagotovo pa ne smejo manjkati v spalnici. Glavni poudarek je na funkcionalnosti – elegantne rešitve zagotavljajo popolno organiziranje oblačil, čevljev in druge opreme. Brezhibno izdelane iz kakovostnih materialov in neskončnimi možnostmi barvnih kombinacij, so vgradne omare prilagojene sodobnemu načinu življenja. Z inovativnimi rešitvami In iznajdljivim dizajnom se prilagajajo potrebam uporabnikov in spalnicam dodajo estetsko vrednost.

Praktična rešitev je tudi umestitev vgradne omare v mansardo. Na videz omejeni prostori in majhni kotički lahko hitro postanejo popolnoma uporabni in izkoriščeni. Ko vanje vgradimo vgradne omare, se prelevijo v čudovite shranjevalne prostore, hkrati pa delujejo razkošno in elegantno.

Ko omaro zamenja garderobna soba

Če imate na razpolago dovolj prostora, je garderobna soba najboljša izbira za pregledno shranjevanje. Lahko je del vaše spalnice, vhod vanjo pa pregradite z drsnimi vrati. Lahko pa v ta namen opremite ločeno sobo, v katero postavite vgradne omare, police, obešalnike, ogledalo, kakšen udoben fotelj, mizico in mehko preprogo.

Akronu na prvo mesto vselej postavlja uporabno vrednost, kar je v garderobni sobi še toliko bolj pomembno. Z načrtovano izbiro notranjosti omar, bo izbira garderobe enostavna in hitra.

garderobna soba po meri Akron

Postelja naj nudi kvaliteten spanec

Postelja je osrednji kos pohištva v spalnici. Akron poleg svojih postelj priporoča tudi oblazinjene postelje BoxSpring vrhunske kakovosti. Postelje se odlično podajo v Akronove spalnice, ki prav tako kot pohištvo Akron, presegajo pričakovanja kupcev. Izdelane po meri, omogočajo popolno prilagoditev uporabniku in se, zahvaljujoč pestri barvni ponudbi, stilsko popolnoma prilagajajo Akronovemu pohištvu. Predvsem nočnim omaricam, pa tudi komodam in vgradnim omaram.

Podjetje Maremico je specialist za vodne postelje BoxSpring, v okviru blagovne znamke Lectus in po meri izdelanih ležišč Leticia. Postelje BoxSpring odlikuje popolna oblazinjenost, saj je poleg vzglavja oblazinjen tudi posteljni okvir in ležišče. Med več kot 100 barvnimi odtenki v številnih materialih in kar nekaj BoxSpring modelov, boste zagotovo našli takšnega, ki ustreza vašim potrebam.
Ustvarjalno oblikovanje pohištva Akron in zadovoljni uporabniki dokazujejo kakovost in funkcionalnost teh izdelkov. Za idejne rešitve opremljanja se obrnite na Akron. Navdihnjeni s kreativnostjo, pozornostjo do detajlov in kakovostjo, bodo za vas ustvarili elegantne rešitve opremljanja. Ne samo za spalnico, temveč za vse prostore vašega doma.
Če torej iščete kakovostno pohištvo po meri, ki vam bo v čast in ponos, zagotovo poglejte na www.akron.si. Ne bo vam žal.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.