Po vodno posteljo Lectus
na sejem

Sejmi predstavljajo odlično priložnost, da si na enem mestu ogledate in preizkusite postelje ter ležišča različnih ponudnikov.
Tudi naša, ki nastajajo pod okriljem slovenske ekipe Maremico za vsakega uporabnika posebej.

Trenutno žal ne razstavljamo na nobenem sejmu. Vseeno vljudno vabljeni, da nas obiščete v Spalnem centru Maremico.

Kaj lahko pričakujete na sejmu?

Na sejmih predstavljamo prestižne blagovne znamke ležišč in postelj, ki postavljajo nove mejnike na področju spanja. To so:

Vzemite si čas za svetovanje in sejemsko ponudbo

Naše svetovalke na sejmu vam bodo z veseljem prisluhnile ter vam glede na vaše želje in potrebe predstavile vrhunsko vodno posteljo Lectus, ki bo lahko do potankosti izpopolnjena glede na vaše želje.

Vodna postelja Lectus, nakup v salonu

Top model po izboru naših kupcev!

vodna postelja lectus verona

Top model po izboru naših kupcev!

Vodna postelja Verona

Po izboru naših kupcev, si ta naziv zasluži Lectus vodna postelja Verona. S čim vse razveseljuje svoje ponosne uporabnike izveste na sejmu in če kliknete na spodnji gumb.

Svoje spanje nam zaupajo številni uporabniki že od leta 1994

Domači in tuji zadovoljni uporabniki nam svoje spanje zaupajo že vrsto let. Poleg trajnostne note in izdelave po meri, jih navdušujejo tudi številne druge lastnosti, za katere menimo, da so nujno potrebne za vaše 100% zadovoljstvo. V nadaljevanju si poglejte kdo vse zaupa svoje spanje vodni postelji Lectus.

Nuša Derenda: "Na vodni postelji lebdiš"

“Pred spanjem na vodni postelji Lectus sem se zbujala z bolečinami v križu. Veliko sem prepevala ponoči in bila na petah, tako da so se bolečine pojavljale in tudi, če sem se naspala, ni bilo boljše. Odkar imam Lectusa, se naspim spočita in bolečin v hrebtenici ni več. Na vodni postelji Lectus lebdiš, nič te ne tišči, telo se lepo prilega ležišču in res je top!”

Nuša Derenda, vrhunska pevka

Blaž Švab potrebuje z Lectusom manj spanja

“Zaradi vodne postelje Lectus spim bolje in potrebujem manj spanja. Tole pričevanje ni komercialna zgodba, ampak je resnično doživetje (zdaj) spočitega in zadovoljnega človeka. Na priporočilo prijateljev sem si priskrbel vodno posteljo Lectus. Moje telo je potrebovalo 3 dni, da se je privadilo na posteljo, nato pa so se začele dogajati korenite spremembe mojega spanca.”

Blaž Švab, vrhunski pevec in TV voditelj

Bi svojo vodno posteljo Lectus želeli imeti v objemu BoxSpring postelje?

Ni problema! Pri nas ne rabite sklepati kompromisov, ne glede udobja vodne postelje Lectus, ne glede dizajna. Lastna proizvodnja nam namreč omogoča, da lahko vašega Lectusa všijemo v BoxSpring posteljo.

Vodna postelje in BoxSpring dizajn, popolna kombinacija

“Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.Poleg tega, so mi vodno posteljo všili v BoxSpring dizajn, ki me je pritegnil zaradi barvnega oblazinjenja in nadstandardne višine, ki je precej višja od klasične.”

Metka Albreht, vsestranska športnica in stilistka

Utrinki iz sejmov:

Udeleževanje na sejmih je naša stalnica že vse od začetka našega delovanja. Oglejte si nekaj utrinkov iz preteklih sejmov.