Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>

Rjuhe Bella Donna, nemška kakovost št. 1 v Evropi

Napenjalne rjuhe za vodne postelje

Ni rjuhe za vodno posteljo, kot je rjuha Bella Donna. Njena vzdržljivost, kakovost in več kot 50 barvnih odtenkov vsako leto prepriča več kot 700.000 ljubiteljev spanja.

Rjuha za vodno posteljoBella Donna barve

Rjuhe za vodno posteljo - Bella Donna, kvaliteta z dolgoletno tradicijo

Zahvala za nastanek tako kakovostne napenjalne rjuhe za vodno posteljo gre družinskemu podjetju Formesse iz Nemčije, ki je na trgu že od leta 1947, mi pa z njimi sodelujemo že več kot 20 let. Njihova zvestoba najvišji kvaliteti in lastna proizvodnja sta izjemni, saj lahko le na ta način zagotavljajo popolno kontrolo izdelave, visoke okoljske standarde in varnost za uporabnike. Bella Donna znamka jogi rjuhe je priljubljena pri uporabnikih vodne postelje, svoje spanje pa ji zaupajo tudi uporabniki drugih ležišč – različnih višin in dimenzij. 

Ker svetovna proizvodnja bombaža in celoten življenjski cikel bombažnih izdelkov vplivata na klimatske spremembe, se je podjetje Formesse odločilo sodelovati v programu ClimatePartner.com, kjer podjetja svoje ogljične izpuste pri poslovanju, ki se jim ni mogoče izogniti, nadomestijo z vlaganji v okoljske projekte za trajnostno pogozdovanje in investicijami v pridobivanje električne energije iz obnovljivih virov držav v razvoju. Postali so »Climate Neutral« podjetje (partner 13009-1812-1001).

Nemška kakovost št. 1 v Evropi

To je edina rjuha, ki traja

Vzdržljivost in kakovost rjuh Bella Donna prepričata tudi tiste, ki so sprva dvomili v njihovo ceno. Kakovost Bella Donna rjuhe za vodno posteljo se ne kaže le na začetku, ko uporabnike navduši zaradi svojega popolnega prileganja, prijetnega občutka na koži, več kot 50 barvnih odtenkov in številnih dimenzij. Gre za perfekcijo v vseh pogledih. Gre za gosto tkanje visokokakovostnega mako-bombažnega sukanca, z dodanimi aloa vera in svilnatimi proteini. Njena skrbno zamišljena proizvodnja zadovoljuje vse kriterije vrhunske kvalitete in ustvarja rjuho, ki traja in je zlepa ne boste obrabili. Barva pa bo še dolgo ostajala v enakem odtenku, kot prvi dan.

Rjuhe Bella Donna Formesse
Play Video about Rjuhe Bella Donna Formesse

Oglejte si predstavitev napenjalnih rjuh Bella Donna v zgornjem videu.

Bella Donna napenjalne rjuhe imajo vse, kar vaša vodna postelja potrebuje

Garancija-in-plačilni-pogoji-2
rjuhe bella donna

Kakovost nad katero so navdušeni tudi najbolj zahtevni

Pri Formesse so se odločili za tkanje dolgih nitk, spletenih tako precizno in spretno, da bombaž zgladijo in ščitijo. V tkanini zato ni šibkih mest, ki bi povzročala nastanek luknjic in muckanja. In le tako lahko rjuha za vodno posteljo obljubljeno traja bistveno dlje časa od ostalih.

Odlično prileganje vsakemu milimetru vaše vodne postelje

To drži kot pribito, saj je nežnemu bombažu dodan elastan, ki poskrbi, da ostaja rjuha prožna in nežno napeta ves čas uporabe. Med obračanjem, se vam bo vodna skupaj z rjuho odlično prilegala po celotni površini vašega telesa. Gre za popolno harmonijo, ki vam jo lahko pričara le kakovostna jogi rjuha oz. napenjalna rjuha za vodno posteljo, rjuha Bella Donna.

Na voljo imate več kot 50 barvnih odtenkov

Tu je mavrična paleta lepih, intenzivnih in dolgo obstojnih barv, ki naredi rjuhe za vodne postelje še bolj atraktivne in izjemno priljubljene. Prepričani ste lahko, da boste zadovoljili tudi svoj okus. Poseben postopek barvanja s skrbno izbrano tehnologijo zagotavlja rjuhi Bella Donna dolgotrajen ten kljub številnim pranjem in sušenjem v sušilnem stroju. Poleg tega se ne mečkajo, zato jih ni potrebno likati.

Ta rjuha ostaja na mestu in se ne guba

Z nič dela boste že zjutraj imeli čudovit videz vodne postelje. Strah pred gubanjem rjuhe in nenehnim popravljanjem v jutranjih urah je odveč. Zasluga za to gre tudi gumi Fleximo, ki je nameščena v zunanjem robu rjuhe in poskrbi, da ostane tam, kjer mora – ves čas.

Zagotavlja mehkobo in nežnost vseh 365 dni v letu

Nežne niti kakovostnega bombaža z dodatkom aloa vere in svilnatih proteinov naredijo Bella Donna napenjalno rjuho za vodno posteljo zares izjemno. Pravi užitek je spati na njej vse dni v letu in s težka jo zamenjamo za drugo znamko, ki ni izdelana v tako perfekcijo, na katero prisegajo le najbolj zahtevni.

Oprali jo boste lahko na 60 °C in posušili v sušilnem stroju

To velja za kateri koli barvni odtenek! To je odličen podatek, ki naredi te rjuhe za vodno posteljo resnično izjemne tudi z vidika čiščenja. Pranje rjuhe pri temperaturi 60 °C je učinkovito tudi v boju proti hišnim pršicam, kar še posebej cenijo vsi, ki imajo tovrstno alergijo. Sušenje v sušilnem stroju pa je dodatna prednost, ki vas bo še dodatno razvajala pri menjavi celotne posteljnine.

rjuha-bella-donna-barve
Garancija-in-plačilni-pogoji

Na voljo različne dimenzije
rjuhe vodne postelje

Rjuhe Bella Donna so na voljo za različne dimenzije vodnih postelj. Zaradi izredne elastičnosti, ena dimenzija ustreza več dimenzijam vodnih postelj in ostalim ležiščem. Katere dimenzije napenjalne rjuhe so vam na voljo, si poglejte v nadaljevanju.

0301-turkizna-Bella-Donna-rjuha

Rjuhe za vodno posteljo velikosti med 90x190 in 100×220 cm

0543-robida-Bella-Donna-rjuha

Rjuhe za vodno posteljo velikosti med 120×190 cm in 130×220 cm

0531-limeta-Bella-Donna-rjuha

Rjuhe za vodne postelje velikosti med 140×190 cm in 160×220 cm

0110-puder-Bella-Donna-rjuha

Rjuhe za vodne postelje med 180×190 cm in
200×220 cm

0040-zlato-rumena-Bella-Donna-rjuha

Rjuha za ležišča velikosti 200×220 cm do
220×240 cm

Rjuhe za vodno posteljo primerne tudi za vzmetnice standardne višine, visoke vzmetnice in BoxSpring postelje

Res je, da je bila napenjalna rjuha Bella Donna sprva razvita za vodne postelje, a so te rjuhe kmalu osvojile tudi srca ljubiteljev drugih ležišč. Odlično se podajo tudi na BoxSpring postelje, ki predstavljajo najnovejši trend v spalni industriji.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.