LECTUS POSTELJE

Plačilni pogoji in garancija

Plačilo

Potrditev naročila z vplačilom are

Ob naročilu vodne postelje in dodatkov je potrebno plačilo are v višini 30 % vrednosti predračuna. Znesek lahko nakažete na tekoči račun, plačate v gotovini ali s kartico na prodajnem mestu.

Plačilo preostanka kupnine

Preostalih 70 % kupnine se plača v skladu z dogovorjenim načinom plačila. Za dogovorjeni način plačila velja tisti način, ki je naveden na predračunu oz. računu.

Nakazilo na tekoči račun: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže.

Plačilo z gotovino: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu ali na dan dostave oz. montaže ležišča na vašem domu.

Kartično plačilo: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu. Kartično plačilo ni enakovredno gotovinskemu in mora biti vnaprej dogovorjeno.

GoCrypto: Plačilo izdelkov lahko opravite tudi s kriptovaluto (v trgovini ali na spletu), omogočeno pa je plačilo z denarnicama Elly in bitcoin.com. Ob zaključku naročila na spletu izberite ta način plačila in prikazala se bo QR koda za izvedbo plačila. Po plačilu bo naročilo oddano.
 

Obročna plačila

-bančne obročne plačilne kartice: vsaj 3 delovne dni pred dogovorjenim terminom dostave oz. montaže na prodajnem mestu. Limit vnaprej preverite pri izdajatelju kartice.

-LeanPay nakup na obroke: Preprost način spletnega obročnega nakupovanja. Hitro in enostavno preverite svoj limit. Preko spletne aplikacije je kredit odobren ali zavrnjen v le 4 minutah. Preberite si pogoje uporabe LeanPay. Pripravili pa smo tudi primer informativnega izračuna. Svoj limit lahko preverite tukaj.

 s kartico Diners na 12, 24 ali 36 obrokov. 12 obrokov brez obresti, pri 24 in 36 obrokih pa so dodatni stroški za imetnika kartice. Pogoje preverite pri izdajatelju Erste Card d.o.o. na na prijavnica@erstecard.si. Pred nakupom pri izdajatelju preverite svoj limit, da boste plačilo lahko izvedli.

Še nimate kartice Diners Club? Pridobite jo hitro s klikom na sliko. Potrebujete veljavni osebni dokument. K digitalnemu izpolnjevanju lahk pristopijo zaposleni državljani Republike Slovenije, upokojenci in študentje.

Diners Kartica Pristopnica Maremico 2

– Ide@l Mastercard: S kartico IDE@L Mastercard lahko v poslovalnici ali v spletni trgovini www.maremico.si nakup nad 40 EUR razdelite na do 60 obrokov. Če kartice še nimate, jo lahko dobite pri nas na prodajnem mestu. Za vas je brezplačen strošek izdelave kartice in brezplačno obdobje članarine za 6 mesecev, če prvi nakup opravite pri nas. V tem obdobju vam na vse nakupe priznamo gotovinski popust, ki ga sicer pri obročnih plačilih ni. Več informacij najdete tukaj.

Pogoji za posamezne načine plačila se lahko spremenijo, zato jih preverite na prodajnem mestu pred nakupom!

Cene

Vse cene so v evrih in vključujejo 22 % DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne napovedi.

Dobavni roki

Standardni dobavni rok je 3–4 tedne od dneva vplačila are. Dobavni rok je lahko po dogovoru tudi krajši, v visoki sezoni pa tudi daljši.

Najkasneje ob potrditvi naročila boste obveščeni o točnem dobavnem roku. Če je le možno, se prilagodimo vašim željam.

Podatki za nakazilo

Prejemnik: Maremico d.o.o., Šlandrova ulica 4, 1231 Ljubljana
Znesek: po predračunu
Sklic: SI00 in številka predračuna (npr.: SI00 22-010-1000)
Koda namena: GDSV
Številka TR (IBAN): SI56 0313 4101 2167 050
SWIFT (BIC koda): SKBASI2X
Banka: SKB banka d.d., Ajdovščina 4, 1000 Ljubljana

Garancija

Vodne postelje Lectus imajo 5-letno* garancijo na vodotesnost vodnih jeder in grelni sistem ter 1-letno garancijo na ostale sestavne dele. V garancijo ne spadata normalna obraba blaga in sestavnih delov (npr. penasti okvir, barva jeder, muckanje, dušilci …) ter pojav zračnih mehurčkov. Slednji so običajen, povsem neškodljiv pojav in jih brez težav odstranite sami.

* 5-letna garancija na vodotesnost je pogojena z vsakoletnim dodajanjem Regeneratorja, kupljenega pri pooblaščenem prodajalcu vodnih postelj Lectus.

Garancija varnega nakupa

  • Pomeni, da lahko kupec vrne vodno posteljo v 101 dnevu od dneva dobave, če s spanjem na vodni postelji ni zadovoljen.
  • Ne velja, če na postelji z enim vodnim jedrom spita dve osebi.
  • Vključuje samo standardne sestavne dele vodne postelje, ki so navedeni v ceniku. Izdelki, ki so izdelani po naročilu (podstavek, posteljni okvir, predali, vzglavna stranica, BoxSpring …), ne spadajo pod garancijo varnega nakupa.
  • Kupcu, ki s spanjem na vodni postelji ni zadovoljen in jo želi v 101 dnevu od dneva dobave vrniti, vrnemo celotno vplačano kupnino za vodno posteljo. Hkrati zaračunamo stroške dostave, montaže, demontaže in odvoza postelje v pavšalnem znesku 10 % od vrednosti vodne postelje.
  • Kupec lahko vrne samo nepoškodovano posteljo. Če so na postelji madeži, ki se lahko očistijo, dodatno zaračunamo čiščenje v višini 4 % vrednosti vodne postelje.
  • Velja za naslednje modele, če so naročeni v standardnih merah: Napoli, Novara, Verona in Verona AquaSpring.
  • Velja izključno za vodne postelje, montirane na območju Republike Slovenije.
  • Kupec, ki je uveljavil garancijo varnega nakupa, ne more kupiti še ene vodne postelje.

Nestandardne mere

(velja za modele Napoli, Novara in Verona)

Poleg standardnih mer, ki so navedene v ceniku, so na voljo še naslednje nestandardne mere: 100 x 210, 110 x 200x 110 x 220 in 160 x 210 cm. Doplačilo za te mere znaša 10 % cene od najbližje standardne mere. Ob naročilu je potrebno vplačilo are v višini 30 % od vrednosti predračuna. Dobavni rok za nestandardne mere je 6–8 tednov od dneva vplačila are. Garancija varnega nakupa za nestandardne mere ne velja.

Certifikati in atesti

Grelci za vodne postelje so atestirani v Sloveniji (varnostni in RSO atest). Vodne postelje Lectus so atestirane na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani po standardu ISO 9098 in spadajo v najvišji kakovostni razred Q1.

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje, izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Dobite ga brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Katalog vodne postelje Lectus

Spite kot v sanjah.
Kako spati bolje, izveste v prestižnem katalogu Spalnega centra Maremico.

Vse o zdravem spanju je zbrano na enem mestu. Dobite ga brezplačno, tudi poštnino plačamo mi.

Katalog vodne postelje Lectus
Nakup vodne postelje Lectus

Naročite se na termin v Spalnem centru Maremico

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče

Vaše kontakte potrebujemo, da lažje uskladimo termin vašega obiska, da se vam lahko v popolnosti posvetimo.

Naročilo na obisk ob sobotah žal ni možno.