Nova spletna trgovina maremico.si
/by

Zaživela je spletna trgovina Maremico.si

Veseli smo, da lahko z vami delimo tole novico: po več mesecih truda in dela je zaživela spletna trgovina Maremico.si! Sedaj so vam odlični izdelki za dobro spanje kar na dosegu klika.
vodne postelje za nosečnice
/by

Vodna postelja je primerna tudi za nosečnice

Za vodno posteljo Lectus sem se odločila zaradi jutranjih bolečin vzdolž hrbtenice in v sklepih. Sedaj na njej spim že več časa in lahko rečem, da sem zjutraj prijetno spočita, moji sklepi niso več trdi in tudi hrbtenica je prožna.
Nadgradnja vodne postelje Verona
/by

Lectusov svet udobja, ki ga morate občutiti, zaživeti, imeti.

Lectusova vodna postelja Verona velja za prodajni hit zadnjih nekaj let, za katerega se odločajo tudi najzahtevnejši. In to z razlogom. Vsebuje kar nekaj dodatkov, ki pomembno vplivajo na udobje in kakovost spanca ter pretehtajo minimalno razliko v ceni. Kakšni so ti inovativni dodatki, ki jih model Verona vsebuje, in s katerimi jo lahko nadgradite, si poglejte v infografiki.
Nova spletna trgovina maremico.si
/by

Zaživela je spletna trgovina Maremico.si

Veseli smo, da lahko z vami delimo tole novico: po več mesecih truda in dela je zaživela spletna trgovina Maremico.si! Sedaj so vam odlični izdelki za dobro spanje kar na dosegu klika.
April - mesec zdravega spanja - napovednik

April - mesec zdravega spanja (2/4)

Vsi vemo, da so za zdrav spanec izjemno pomembni ležišče, vzglavnik in posteljnina. To že ptički čivkajo. In tega se, vsaj podzavestno, zavedamo vsi. Vprašanje pa je, če na to pomislimo, ko imamo za sabo neprespana jutra, bolečine v križu, ko nam zmanjka energije že na polovici dneva.
April - mesec zdravega spanja - napovednik

April - Mesec zdravega spanja (1/4)

Prvi teden: Kaj lahko storim čez dan, če se dobro naspim? Oglejte…
April - mesec zdravega spanja - napovednik

April - mesec ozaveščanja o zdravem spanju

Slogan "Zdravo spim, zdravo živim" je nastal v želji ozaveščati ljudi o tem kako zares pomemben je kakovosten spanec, da nam ne zmanjka energije že na polovici dneva.
Koliko spanja potrebujemo?

Vseslovenska raziskava o spanju

Spanje, ta čudovita aktivnost h kateri vedno težimo in ki nam je vsem tako ljuba. Je nekaj, kar je skupnega vsem nam in prav tako izjemnega pomena za naše zdravje. V podjetju Maremico se zavedamo pomembnosti zdravega, kakovostnega spanca, o njem smo že tudi veliko pisali in raziskovali. A sedaj smo v svojih raziskavah stopili še korak dlje!
Sejem Dom - akcija

Kaj smo pripravili za vas v času sejma Dom?

Kaj vse smo za vas pripravili, boste izvedeli, ko nas boste obiskali. Udobje, ki ga premore vodna postelja Lectus se ne da opisati tako, kot se ga zares lahko občuti. Enako velja za postelje BoxSpring, ki predstavljajo novo dimenzijo kraljevega spanja. Enostavno jo morate doživeti!
Teden ljubezni - raziskava

Kako kupujemo vodno posteljo, če smo samski ali v paru?

Zanimivo je videti, kako ljudje razmišljamo in kupujemo novo ležišče, ko živimo samsko življenje in kako, če delimo življenje še z nekom.
Sejem Celje 2016-blog objava

Nasveti za sejem: za vas smo jih izbrali 5. Preberite!

Se odpravljate na sejem? Sejmi so lahko zelo naporna reč, sploh če se nanj odpravljate prvič. Najsi bo to vaš prvi obisk ali pa ste že redni obiskovalec – kakšni so nasveti za sejem? Izbrali smo 5 nujnih opravkov, ki jih morate nujno odkljukati pred odhodom na sejem. Pisala v roke in zapišite teh 5 nujnih opravkov, preden se odpravite na sejem. Potem pa jih veselo odkljukajte!
Vodna postelja Lectus - vrhunska kvaliteta

Vodne postelje - vrhunska kvaliteta po dostopni ceni

Sodobni potrošniki smo vse bolj osveščeni. Zavedamo se, da…
Napačne predstave o vodnih posteljah

Napačne predstave o vodnih posteljah

Vodne postelje so na trgu dostopne že skoraj 40 let. Zaradi svoje udobnosti, higieničnosti in blagodejnega vpliva na hrbtenico veljajo za eno najkakovostnejših ležišč. Tudi uporabniki, ki jih je pri nas že več kot [uporabniki], na svetu pa nekaj deset milijonov, skoraj brez izjeme pričajo o njihovih pozitivnih učinkih. Kljub temu pa so z vodnimi posteljami od samega začetka povezani številni predsodki, ki so še danes trdno zasidrani med kupci.
Koliko spanja potrebujemo?

Koliko spanja potrebujemo?

Količina potrebnega spanca se razlikuje od človeka do človeka. Zelo težko je odgovoriti na vprašanje, koliko spanca potrebujemo, zato je najbolje, da vsak posluša svoje lastno telo.