Kristjan Kolenc spi na Lectusu
/by

Občutek na novi Lectus postelji je božanski

Že enajst let uporabljam vodno posteljo, občutek na novi LECTUS vodni postelji pa je božanski. Mehkoba, toplina, svežina, mir... kot bi lebdel direktno nad površjem povsem mirnega morja.
Popravilo spusta - video navodila

Vam je vodna postelja spustila?

,
Nič lažjega, popravite jo lahko sami, če vaš Lectus nima več garancije na vodotesnost vodnih jeder. Ekipa Lectus je tu za vas, da vam pri tem svetuje in pomaga. V ta namen smo za vas posneli tudi video.
Lectus Hišni sejem v maju

Čas za vodno posteljo - HIŠNI SEJEM (18. – 31. maj)

Odlična priložnost za vse, ki potrebujete novo posteljo in za vse, ki o vodni postelji že dlje časa sanjate! Za vas je obisk Hišnega sejma ležišč, ki bo potekal v Spalnem centru Maremico, “obvezen”.
Spanje in imunski sistem

Kakovosten spanec je pogoj za dober imunski sistem

, ,
Dober imunski sistem, ki je gradnik vašega zdravja, si lahko zgradite s kakovostnim spanjem, z zdravo prehrano, rednim gibanjem in z uspešnim soočanjem s stresom.
Svetovni dan spanja, 13. marec

13. marec - svetovni dan spanja

Spanje večina ljudi jemlje za nekaj samoumevnega. Za mnoge je spanec celo stran vržen čas, kar je popolnoma zgrešena in za zdravje škodljiva misel. Prav je, da se na problematiko pomanjkljivega spanja opozarja vsaj ob svetovnem dnevu spanja.
Dekle zaradi refluksa ne more spati

Vam refluks preprečuje brezskrben spanec na vodni postelji?

, ,
Naj bo postelja še tako udobna, zdravstvenih težav ni mogoče pretentati, in pogosto so te glavni krivec za slab spanec. Ena izmed zelo pogostih takih bolezni je refluks, ki ga spremlja pekoč občutek zgage. Če imate tudi vi težave z refluksom,…
Predavatelji na konferenci 8 ur za zdravje

Pridružite se nam na Konferenci 8 UR ZA ZDRAVJE, 16. maja

,
Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? Za svoje zdravje? Se dobro naspali? Če ste za svoj dober spanec že poskrbeli, imate postavljen vsaj temelj zdravja. Manjkajo pa vam pomembni stebri, ki ''hišico zdravja'' držijo pokonci. Ti stebri so: prehrana, gibanje in upravljanje s stresom. Postavite jih 14. marca 2020 skupaj z nami!
Preizkus vodne postelje v hotelski sobi

Konec negotovosti s preizkusom vodne postelje

Razmišljate o nakupu vodne postelje Lectus, pa kljub vsemu niste prepričani? Lahko se odločite za preizkus vodne postelje in se na podlagi lastne izkušnje odločite za nakup! Kako? Obstajata dva načina.
Uporaba rokavice za čiščenje vodnih jeder

Čiščenje vodne postelje je enostavno

,
Čiščenje vodne postelje oz. zunanjosti vodne postelje je hiter in enostaven proces. V primerjavi s klasičnimi ležišči, je zelo preprosto in efektivno.
Akcija staro za novo

Akcija STARO ZA NOVO do konca leta!

,
V akciji Staro za novo, ki bo zdaj potekala CELO LETO, boste lahko lastniki vodne postelje Lectus ob nakupu nove postelje koristili izjemne ugodnosti!
Sejem Dom na Razstavišču

Sejem Dom 2019 - Zakaj obiskati sejem pohištva

,
Sejmi pohištva so odlična priložnost, če želite svoj dom nadgraditi z vrhunskimi izdelki. Med drugim si lahko na sejmih ogledate najnovejše trende in inovacije ter izkoristite različne ugodnosti in popuste.
Zakaj spimo

Izšla je knjiga Zakaj spimo!

Zdaj tudi v slovenščini, knjiga Zakaj spimo odgovarja na vsa vprašanja v povezavi s spanjem.
Izdelek leta

Kateri je najbolj prodajan izdelek leta 2018?

Leto 2018 je že skoraj naokoli in ponovno je skozi Lectusova vrata vstopil veseli december. Medtem ko se zunaj že pridno nižajo stopinje, smo se pri Lectusu odločili, da si pobliže ogledamo leto 2018. Ob 50. letnici vodnih postelj število…