Kristjan Kolenc spi na Lectusu
/by

Občutek na novi Lectus postelji je božanski

Že enajst let uporabljam vodno posteljo, občutek na novi LECTUS vodni postelji pa je božanski. Mehkoba, toplina, svežina, mir... kot bi lebdel direktno nad površjem povsem mirnega morja.
Dekle zaradi refluksa ne more spati

Vam refluks preprečuje brezskrben spanec na vodni postelji?

, ,
Naj bo postelja še tako udobna, zdravstvenih težav ni mogoče pretentati, in pogosto so te glavni krivec za slab spanec. Ena izmed zelo pogostih takih bolezni je refluks, ki ga spremlja pekoč občutek zgage. Če imate tudi vi težave z refluksom,…
Predavatelji na konferenci 8 ur za zdravje

Pridružite se nam na Konferenci 8 UR ZA ZDRAVJE, 16. maja

,
Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? Za svoje zdravje? Se dobro naspali? Če ste za svoj dober spanec že poskrbeli, imate postavljen vsaj temelj zdravja. Manjkajo pa vam pomembni stebri, ki ''hišico zdravja'' držijo pokonci. Ti stebri so: prehrana, gibanje in upravljanje s stresom. Postavite jih 14. marca 2020 skupaj z nami!
Preizkus vodne postelje v hotelski sobi

Konec negotovosti s preizkusom vodne postelje

Razmišljate o nakupu vodne postelje Lectus, pa kljub vsemu niste prepričani? Lahko se odločite za preizkus vodne postelje in se na podlagi lastne izkušnje odločite za nakup! Kako? Obstajata dva načina.
Uporaba rokavice za čiščenje vodnih jeder

Čiščenje vodne postelje je enostavno

,
Čiščenje vodne postelje oz. zunanjosti vodne postelje je hiter in enostaven proces. V primerjavi s klasičnimi ležišči, je zelo preprosto in efektivno.
Akcija staro za novo

Akcija STARO ZA NOVO do konca leta!

,
V akciji Staro za novo, ki bo zdaj potekala CELO LETO, boste lahko lastniki vodne postelje Lectus ob nakupu nove postelje koristili izjemne ugodnosti!
Sejem Dom na Razstavišču

Sejem Dom 2019 - Zakaj obiskati sejem pohištva

,
Sejmi pohištva so odlična priložnost, če želite svoj dom nadgraditi z vrhunskimi izdelki. Med drugim si lahko na sejmih ogledate najnovejše trende in inovacije ter izkoristite različne ugodnosti in popuste.
Zakaj spimo

Izšla je knjiga Zakaj spimo!

Zdaj tudi v slovenščini, knjiga Zakaj spimo odgovarja na vsa vprašanja v povezavi s spanjem.
Izdelek leta

Kateri je najbolj prodajan izdelek leta 2018?

Leto 2018 je že skoraj naokoli in ponovno je skozi Lectusova vrata vstopil veseli december. Medtem ko se zunaj že pridno nižajo stopinje, smo se pri Lectusu odločili, da si pobliže ogledamo leto 2018. Ob 50. letnici vodnih postelj število…
Intervju Tajča Pavček

Tajča Pavček: »Spanje je ključ do zdravega življenja.«

Na vprašanje, kako ohraniti pozitivo tudi ob slabih dnevih zna najbolje odgovoriti Tajča Pavček, pisateljica in nutricionistka za zdravo prehrano. Tajča je bila pri 31 letih diagnosticirana z boleznijo odmiranja živčevja – multiplo sklerozo.
Zunanja obnova

Novost: Zunanja obnova brez praznjenja

,
Dolgoleti uporabniki Lectusa se boste zagotovo strinjali, da je bil postopek menjave prevleke zapleten in dolgotrajen. Pred menjavo je bilo potrebno izprazniti vodni jedri in ju nato ponovno napolniti, kar pa je vzelo zadostno mero časa in priprav.
Pohištveni sejem Ambient 2018

Pohištveni sejem Ambient: Pravi trenutek za novo posteljo

Ponovno vas razvajamo s paketi ugodnosti in popusti v času sejma Ambient, med 7. in 11. novembrom. Poleg izjemnih ponudb vam bodo na voljo za klepet svetovalci za zdrav spanec, ki bodo odgovorili na vsa vprašanja in vam pomagali na poti do popolne postelje.

Vodna postelja Lectus - sloni jo obožujejo

Sloni s svojo težo spominjajo na starodavne živali, ki živijo v neprehodnih džunglah in prostranih savanah. Od nekdaj so predstavljali simbol trdnosti, varnosti in premišljenosti. Zaradi lastnosti, da se zelo hitro učijo, jih je človek hitro podredil in izuril sebi v prid.