Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Blaž Švab spi na vodni postelji

Zaradi vodne postelje Lectus spim bolje in potrebujem manj spanja. Tole pričevanje ni komercialna zgodba, ampak je resnično doživetje (zdaj) spočitega in zadovoljnega človeka.

Z Modrijani na odru letno preživim 200 dni, na Radiu Rogla posnamem 50 radijskih, na Televiziji Slovenija 30 televizijskih oddaj. Za takšen delovni tempo nista dovolj zgolj ljubezen in vnema do dela, ampak predvsem zdravje. V vseh teh letih sem prišel do spoznanja, da je za telesno odpornost proti boleznim ključen dober spanec. Ob spancu pa izbrana prehrana in gibanje, a na prvo mesto bi postavil spanec in vso regeneracijo telesa in duha med spanjem. Na človekovo telo namreč gledam celostno. Počitek potrebujejo vse človekove razsežnosti.

Zadnja tri leta je moje spanje začelo pešati. Lahko sem spal 8 ur in več, zbujal sem se utrujen. Prav tako sem se ponoči veliko prebujal. Nekje v sebi pa sem nosil spomin na izkušnjo, ko sem enkrat spal na vodni postelji in kako sem se takrat dobro počutil. Sploh pa sem človek, navezan na element vode in druge naravne elemente.

Na priporočilo prijateljev sem si priskrbel vodno posteljo Lectus. Moje telo je potrebovalo 3 dni, da se je privadilo na posteljo, nato pa so se začele dogajati korenite spremembe mojega spanca.

  1. Najprej sem opazil, da je moj spanec mirnejši, da zvečer zaspim in se zjutraj prebudim, brez nenehnega vmesnega prebujanja.
  2. Drugo sem opazil, da se prebujam eno uro prej, preden mi začne zvoniti budilka, kot da potrebujem uro manj spanja za isti učinek.
  3. Tretje in najbolj bistveno pa je, da se končno prebujam spočit in da se zjutraj boljše počutim, sem bolj veder in boljše volje.

Ta nakup se je meni izkazal kot eden izmed najbolj pametnih v zadnjem obdobju. Upam, da bo ta izkušnja še komu pomagala do boljšega spanja.

Blaž Švab
vrhunski glasbenik (2016)

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.