Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
blazina my7 za spanje na boku

Blazina My7

Blazina za spanje na boku My7 je priljubljena predvsem zaradi nudenja odlične podpore, svoje mehkobe in številnih barvnih odtenkov. Gre za odličen posteljni dodatek za spanje na boku, saj razbremeni medenico, kolke, kolena, prsni koš oz. ramenski obroč. Ti predeli telesa so namreč dodatno obremenjeni, če spimo na boku. Prav tako velja za odlično blazino za nosečnice, saj tudi njim nudi dodatno oporo, ki jo v tem času potrebujejo, tudi v predelu nosečniškega trebuščka.

Lastnosti blazine My7:

  • možnost prilagajanja višine vzglavja (s pomočjo odvzemanja ali dodajanja polnila),
  • snemljiva prevleka, pralna na 60 °C,
  • možnost nakupa ločene prevleke,
  • številni barvni odtenki prevleke,
  • izdelana iz zračnih in hitro sušečih materialov,
  • podpora in prilagajanje skozi celo noč.

Blazino My7 lahko kupite v spletni trgovini www.maremico.si ali v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah. Tam jo lahko tudi preizkusite.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.