Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Mnenje fizioterapevtke vodna postelja Lectus

Sedaj, ko je bila vodna postelja potrebna menjava postelje, nisva imela težav, seveda ostajava pri postelji Lectus.

S partnerjem sva že več kot deset let uporabnika udobne postelje Lectus. Je udobna, nudi ugodje, predvsem pa s poklicnega stališča lahko rečem, da se prilagodi telesu kot je« treba«.

Mož ima zelo odgovorno, dinamično, po svoje naporno delo v povezavi z zdravstvom. Sama prav tako, zato si po delu in napornem tempu tega življenja vsakodnevno privoščiva najboljše pogoje za počitek in spanje.

Branka Kramer, dipl. fizioterapevtka

branka kramer web

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.