Cenik vodnih postelj Lectus

Cene vodnih postelj Lectus (za dva) se začnejo že pri 1399 EUR!

Sanjate o vodni postelji in razmišljate, katera cena vodne postelje je za vas še sprejemljiva? Vas zanima kaj sploh vključuje cena vodne postelje ter v čem se pravzaprav razlikujejo modeli vodnih postelj Lectus?

Modeli vodne postelje Lectus in njihove cene

Cena vodne postelje je odvisna od modela postelje in seveda od njenedimenzije. Predstavljamo vam Lectusove modele vodnih postelj, ki navdušujejo že več kot 17.000 ljubiteljev spanja po Sloveniji.

»Pri samem nakupu vodne postelje sva se bala, da nama postelja ne bo ustrezala. Vendar sva že prve dni boljše spala, kot na starem ležišču, v najboljših nočeh. Po nekaj spanjih na vodni postelji sva se začela zbujati pred budilko in polna energije. Izginile so bolečine v hrbtu, nehale so nama dreveneti roke in nisva se več zbujala prepotena. V vseh pogledih je spanje postalo užitek.«

Cena vodne postelje Napoli

Vodna postelja Napoli je osnoven model vodne postelje Lectus in zato velja tudi za cenovno najugodnejšo izbiro. Cena vodne postelje dimenzije 140×200 znaša 1.399 €. Napoli ima raztegljivo, enodelno prevleko, ki jo lahko operete na 60 °C. Primerna je za tiste, ki si želite popolnega občutka ležanja na vodi.

Cena vodne postelje Novara

Vodna postelja Novara že ima dvodelno bombažno prevleko, ki omogoča, da oba dela prevleke perete ločeno na 40 °C. Omogoča lažje obračanje in večjo podporo ter je prijazna alergikom in astmatikom. Cena vodne postelje Novara za dva se začne pri 1.958 €.

Cena vodne postelje Verona

Lectusov najbolj prodajan model pa je vodna postelja Verona, ki vključuje vse najboljše: trpežno in debelo eno- ali dvodelno prevleko, pralno na 60 °C. Pohvali se tudi z dodatno zračno prevleko Air-Tex, ki je vključena v ceno (pri modelih Napoli in Novara pa jo lahko doplačate). Ta poskrbi za odvajanje odvečne vlage in popolno zračenje in s tem postelji omogoča daljšo življenjsko dobo.

Zakaj vodna postelja Lectus?

Ste še vedno v dilemi, zakaj bi se vam vodno posteljo Lectus splačalo kupiti? Je to res prava investicija za vaše spanje? Mi vam zagotavljamo, da je! Zakaj?

  • Poskrbi za optimalno držo hrbtenice.
  • Temperaturo postelje lahko nastavite ločeno za vas in vašega partnerja.
  • Primerna za astmatike in alergike na pršice.
  • Po nakupu vodne postelje poskrbimo, da vas vsako leto opomnimo na vzdrževanje vaše postelje ter kadarkoli priskočimo na pomoč, če jo potrebujete (selitev postelje, obnova postelje ipd.).

Vodna postelja pri nas tudi v BoxSpring izvedbi!

Ste vedeli, da vam vodno posteljo Lectus lahko vgradimo tudi v BoxSpring posteljo, izdelano v lastni proizvodnji na slovenskih tleh? Cena vodne postelje je v tem primeru seveda nekoliko dražja, vendar se nič ne more primerjati z izpopolnjenim udobjem, kot ga lahko začutite le na visoki kraljevski postelji BoxSpring.

Postelja BoxSpring Air, najbolj prodajan model
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.