odpenjanje snemljive prevleke Lectus vodne postelje

Ste tudi vi med tistimi, ki operete le rjuho, na prevleko pa pozabite? To zagotovo ni pametna ideja. Čez noč vaše telo izloča veliko vode, odmrlo kožo, … vse to pa se skozi rjuho prenaša v prevleko. Zatorej nam čista rjuha na umazani prevleki ne pomaga prav veliko, kajne?


Če ste lastnik Lectusa, ste pravzaprav lahko zelo srečni! Vse prevleke so namreč snemljive – na posteljo so pritrjene z zadrgo, zato je odstranjevanje zares enostavno. No, lotimo se dela!

Na svež zrak z njo!

V Spalnem centru Maremico vam svetujemo, da posteljno prevleko odstranite in očistite 1-krat letno. Po potrebi lahko večkrat, a vseeno gre za kos tekstila, ki ni namenjen rednemu pranju. Postelje so opremljene z enojno ali deljivo prevleko. Razlika je v tem, da enojna pokriva celotno zakonsko posteljo, medtem ko je deljiva prevleka razdeljena na dva dela in v sredini združena z zadrgo. Prednost slednje je ta, da jo lahko zaradi tega, ker se razdeli, operemo tudi v doma v pralnem stroju. Enojna prevleka je namreč prevelika za navadni pralni stroj in jo je potrebno odnesti v čistilnico. Če se boste odločili za pranje doma, naj vas opozorimo na to, da prevleko obvezno posušite na svežem zraku. Nikar ne uporabljajte sušilnega stroja, saj lahko to škodi prevleki in jo skrči.

Je vaša prevleka dotrajana? Privoščite si novo. Predstavljamo nov sistem zunanje obnove brez praznjenja!

Dolgoletnim in zvestim uporabnikom predstavljamo nov sistem obnove brez praznjenja vodnih jeder! Do zdaj je bila za vas obnova zapleten in dolgotrajen proces, z novim sistemom za obnovo pa bo menjava prevleke vašega ležišča preprosta, hitra in ugodnejša za katerokoli posteljo Lectus! Obstoječo prevleko bodo naši monterji preprosto odstranili in na vašo vodno posteljo pritrdili prikrit nosilec za novo prevleko. Nato se le namesti izbrano prevleko, po želji doda izbrane toperje in voilá – postelja je pripravljena za uporabo. Več informacij o zunanji obnovi brez praznjenja si oglejte tukaj.

Želite obnoviti svojo vodno posteljo? Kontaktirajte nas na 01/56 10 900 ali pišite na mail prodaja@maremico.si

Snemanje prevleke iz postelje je ensotavno. Oglejte si video:

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.