Odpenjanje prevleke Lectus

Ste tudi vi med tistimi, ki operete le rjuho, na prevleko pa pozabite? To zagotovo ni pametna ideja. Čez noč vaše telo izloča veliko vode, odmrlo kožo, … vse to pa se skozi rjuho prenaša v prevleko. Zatorej nam čista rjuha na umazani prevleki ne pomaga prav veliko, kajne?
Če ste lastnik Lectusa, ste pravzaprav lahko zelo srečni! Vse prevleke so namreč snemljive – na posteljo so pritrjene z zadrgo, zato je odstranjevanje zares enostavno. No, lotimo se dela!

Na svež zrak z njo!

V Spalnem centru Maremico vam svetujemo, da posteljno prevleko odstranite in očistite 1-krat letno. Po potrebi lahko večkrat, a vseeno gre za kos tekstila, ki ni namenjen rednemu pranju. Postelje so opremljene z enojno ali deljivo prevleko. Razlika je v tem, da enojna pokriva celotno zakonsko posteljo, medtem ko je deljiva prevleka razdeljena na dva dela in v sredini združena z zadrgo. Prednost slednje je ta, da jo lahko zaradi tega, ker se razdeli, operemo tudi v doma v pralnem stroju. Enojna prevleka je namreč prevelika za navadni pralni stroj in jo je potrebno odnesti v čistilnico. Če se boste odločili za pranje doma, naj vas opozorimo na to, da prevleko obvezno posušite na svežem zraku. Nikar ne uporabljajte sušilnega stroja, saj lahko to škodi prevleki in jo skrči.

Snemanje prevleke iz postelje je enostavno. Oglejte si video:

 

Je vaša prevleka dotrajana? Privoščite si novo. Predstavljamo nov sistem zunanje obnove brez praznjenja!

Obnova brez praznjenja.Dolgoletnim in zvestim uporabnikom predstavljamo nov sistem obnove brez praznjenja vodnih jeder! Do zdaj je bila za vas obnova zapleten in dolgotrajen proces, z novim sistemom za obnovo pa bo menjava prevleke vašega ležišča preprosta, hitra in ugodnejša za katerokoli posteljo Lectus! Obstoječo prevleko bodo naši monterji preprosto odstranili in na vašo vodno posteljo pritrdili prikrit nosilec za novo prevleko. Nato se le namesti izbrano prevleko, po želji doda izbrane toperje in voilá – postelja je pripravljena za uporabo. Več informacij o zunanji obnovi brez praznjenja si oglejte tukaj.

Želite obnoviti svojo vodno posteljo? Kontaktirajte Sabino na 01/56 10 900 ali ji pišite na mail: sabina@maremico.si.