Damjan Fras mnenje vodna postelja Lectus

Za spanje zdaj potrebujem manj časa

»O vodni postelji skrivaj sanja večina ljudi, ki jih poznam. Med poročnimi darili, ki sva jih dobila z ženo, je bil tudi vikend paket na naši obali, kjer sva se prvič srečala z vodno posteljo. Oba sva hkrati sprejela odločitev, da je to postelja najinih sanj. Od odločitve do realizacije sva kar dolgo oklevala, saj nakup terja kar nekaj odpovedovanj, v finančnem smislu. Danes nama je žal, da se za nakup nisva odločila takoj. Kot vrhunski športnik, smučarski skakalec, se trudim, da bi moje telo ostajalo ves čas v izvrstni formi.Bolečine v križu so pri spanju na vodni postelji le še preteklost. Zbujam se spočit in poln novih moči. Odkar spim na vodni postelji so moji rezultati boljši in zbirki odličij se je pridružila tudi olimpijska medalja. Postelja je zvečer tako topla, da še sam ne vem, kdaj me zaziblje v spanec. Pri tem je zelo pomembno, da si lahko z ženo nastaviva vsak svojo izbrano temperaturo. Tudi otroka se ob vikendih rada stisneta k nama v posteljo, saj je na njej dovolj prostora za vse.Zaradi tempa, ki nam ga narekuje življenje, nam ostaja premalo časa za spanje. Vodna postelja nadomesti izgubo, saj se že po nekaj urah spanja zbudiš spočit in brez bolečin v križu. Vsi, ki še nimajo vodne postelje, bi se morali odločiti za preizkus te postelje in nato za takojšen nakup. Vedno jo toplo priporočam vsem znancem in kar nekaj se jih je že odločilo za nakup, saj vedo, da ne hvalim nečesa, kar ni zares dobro. Športniki smo zahtevni do sebe, da lahko dosegamo vrhunske rezultate in popolnost pričakujemo tudi od drugih. Vodna postelja je vrhunski zdelek.«
 Damjan Fras smučarski skakalec in olimpijec (2003)
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.