Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Mnenje o vodni postelji

Prvi občutki na vodni postelji so res fascinantni. Relaksacija mišic je maksimalna, podpora hrbtenici je najboljša od vseh postelj do sedaj. Priznati moram, da sem v prvem tednu uporabe le-te dan za dnem komaj čakal, da jo ponovno preskusim in izkoristim vsak trenutek za poležavanje.

Torej, pozor! V začetku uporabe vodne postelje vam bo zmanjkovalo časa. Vseeno pa imam nad vodno posteljo nekaj pripomb. Ko ležim nekaj časa na sredini postelje, se voda, ki seveda ni stisljiva, umakne teži telesa in tako nastane nekakšen »hrib«. Tako se pojavi občutek ležanja na nagnjeni ploskvi. Tudi termoregulacija je na vodni postelji rahlo motena in tako je potrebno več časa iskati ustrezno pregrinjalo.

Zaenkrat se še ne morem odločiti, ali mi je bolj všeč odlična lateks postelja ali vodna postelja. Zagotovo pa se bo s finimi nastavitvami udobje na vodni postelji še izboljšalo.

Franci Šalamun, dr. med. specialist oftalmolog

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.