veselje
Vodne postelje sem se tako hitro navadil, da je spanje v njej v trenutku postalo najcenejša razvada. Ko se uležete vanjo, vas lahko zavede mešan občutek neznanega; ko pa nekajkrat prespite v njej, se nekje v podzavesti hitro prebudi tisti pristen občutek lagodja iz prvih mesecev našega bivanja.
Zdravje je največje bogastvo, nakup vodne postelje LECTUS pa predstavlja majhen strošek za nekaj tako neprecenljivega.Ne bom govoril o vodni postelji, ki izboljša le spanec, omogoča »sladke sanje« ali celo odpravlja bolečine ter nad katero naj bi me navduševali z vseh strani. Vsa ta namigovanja poznate iz različnih tako ali drugače zrežiranih reklam. Mene je osebno zadovoljstvo pripeljalo do tega, da se zahvalim tistim, ki so mi s svojim tehnološkim razvojem in dobavo vodne postelje LECTUS omogočili tako dober spanec, da sem si z nakupom le-te izboljšal celo kvaliteto življenja in k temu bi moral strmeti vsak posameznik. Ne glede na starost, spol, zdravstveno stanje ali psihofizično kondicijo, bi morali ljudje najti način za dosego boljšega jutri v okviru lastne eksistence, za katerega pa je pogoj učinkovit (kratek in temeljit) počitek, ne pa jutranja kava.Vodne postelje sem se tako hitro navadil, da je spanje v njej v trenutku postalo najcenejša razvada. Ko se uležete vanjo, vas lahko zavede mešan občutek neznanega. Ko pa nekajkrat prespite v njej, se nekje v podzavesti hitro prebudi tisti pristen občutek lagodja iz prvih mesecev našega bivanja. Povrnete si tisto, kar so vam ob rojstvu vzeli – varen objem vodne postelje. Jaz sem si in sedaj končno spim kot dojenček. Pa to še ni vse, tudi posteljne romance … vredno jih je doživeti v vsej nežnosti.

Svetec Matej, dr.med. Oddelek za otorinolaringologijo in cervikofacialno kirurgijo, SB Maribor

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.