Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
konferenca 8 ur za zdravje predavatelji

Kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase? Za svoje zdravje? Se dobro naspali?
Če ste za svoj dober spanec že poskrbeli, imate postavljen vsaj temelj zdravja. Manjkajo pa vam pomembni stebri, ki ”hišico zdravja” držijo pokonci. Ti stebri so: prehrana, gibanje in upravljanje s stresom. Postavite jih 16. maja 2020 skupaj z nami!

”Brez spanja, ni zdravja”

V to je prepričan Emil Marinšek, ambasador zdravega spanja in pobudnik 1. Konference 8 ur za zdravje, na katero vas vabimo ob tej priložnosti. Ideja za konferenco je nastala skladno z Emilovim govorom na Tedx-u v Ljubljani, ki je požel veliko zanimanje.

Konferenca o zdravju – Konferenca o spanju, prehrani, gibanju in stresu

Konferenca 8 ur za zdravje, ki se bo odvijala 16. maja 2020 v Kristalni palači, bo pokrivala vsa področja, ki sestavljajo celostno zdravje. Dejstva in nasvete za udejanjanje zdravega načina življenja, vam bodo podali najboljši slovenski strokovnjaki s področja spanja, prehrane, gibanja in stresa.

Preverite, kateri strokovnjaki bodo z nami delili svoje znanje. Kliknite tukaj.

Poskrbljeno bo v prvi vrsti za kakovostna predavanja in druženje, vsakega obiskovalca pa ob prihodu na dogodek čaka prav posebno darilo – knjiga Zakaj spimo?, avtorja M. Walkerja.

Knjiga Zakaj spimo
Knjižna uspešnica Zakaj spimo

 

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.