Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Metka Albreht prisega na Lectus

“Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec. Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.”

Metka Albreht
vsestranska športnica in maratonka (2014)

Intervju

Podrobneje o tem, zakaj Metka Albreht prisega na Lectus

Zakaj ste se odločili za zamenjavo ležišča?

Do menjave ležišča je prišlo spontano, predvsem v povezavi z nosečnostjo. Že v prvi nosečnosti sem si rekla: »Joj, zakaj nimamo vodne postelje?« Predvsem zaradi trebuščka, ki je med nosečnostjo vsak mesec večji in zna malo ovirati. V drugi nosečnosti sem tako zajadrala v vaš Spalni center in se spet navdušila nad vodno posteljo. Rekla sem si: »Zakaj pa ne? Mogoče je sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Kljub temu, da sem bila na začetku skeptična zaradi elektrike, me je osebje v vašem salonu prepričalo, da je spanje na vodni postelji popolnoma varno. Enostavno sem se navdušila nad njo.

Kaj vam je pri ležišču pomembno?

Pri samem ležišču mi je pomembno, da se med spanjem zares spočijem, da se moje telo regenerira in da zjutraj vstanem iz postelje čila in polna energije. Mnogi mi pravijo, da spim premalo, zato je v mojem primeru izbira postelje še kako pomembna. Želela sem, da se ležišče popolnoma prilagaja mojemu telesu, ne glede na to v katerem spalnem položaju spim. To je z vodno posteljo vsekakor mogoče, zato sem jo tudi izbrala.

Zakaj ste se odločili za vodno posteljo Lectus?

O vodni postelji sem razmišljala že pred dvajsetimi leti. Zakaj se nisem za nakup odločila že takrat, še sama ne vem. Vodna postelja mi je všeč, ker se prilagaja telesu, je topla, prijetna in higienična. V fazi nakupa, mi je bilo všeč tudi to, da sem lahko sama izbrala barve in materiale ter tako poskrbela, da je postelja stilsko in vizualno po mojem okusu. Poleg tega je tudi izjemno praktična glede na to, da zavzame veliko prostora v spalnici. Izbrala sem namreč posteljno ogrodje s predali, tako da lahko vanje zložim posteljnino oz. take stvari, ki jih redno uporabljam.

Kakšna se vam zdi izbira izdelkov v našem Spalnem centru?

Izbira izdelkov v vašem Spalnem centru se mi zdi super saj sem lahko izbirala med različnimi barvami rjuh, posteljnine, materialov … Rjuhe so prilagojene vodni postelji in se odlično prilegajo, tako da pred spanjem ne rabim popravljati rjuhe za robove postelje. Všeč mi je tudi to, da lahko na enem mestu, v eni trgovini, kupim vse: rjuhe, posteljnino, vzglavnik, odejo … Tako mi ni potrebno hoditi na več koncev, da kupim vse kar potrebujem za svoje spanje.

Kako ste zadovoljni s prodajnim osebjem?

Nad strokovnostjo osebja sem bila zelo presenečena. Veliko se sprehajam po raznoraznih trgovinah, predvsem po trgovinah z oblekami. Strokovnost ljudi mi pomeni zelo veliko. Kar koli sem vprašala prodajalko, mi je stresla iz rokava in to me je tudi prepričalo.

Kaj vam pomeni spanje kot maratonki?

Vsak športnik se dobro zaveda, kako pomembno je kvalitetno spanje. Med spanjem se telo regenerira, se spočije ter pripravi na nove napore. Za samo regeneracijo telesa in psihofizično sposobnost je spanje res zelo pomembno.

Zakaj ste izbrali model postelje BoxSpring?

Za posteljo BoxSpring sem se odločila, ker sem lahko izbirala med različnimi barvami in materiali. Sama višina postelje BoxSpring, ki je precej višja od klasične, me je enostavno navdušila. Prilagodili so mi tudi dolžino postelje glede na višino mojega partnerja. Dolžina postelje je bila pri nama večen problem. Do zdaj! Zdelo se mi je zelo pomembno, da lahko prilagajam dolžino postelje tudi njemu.

Ali ste, kot uveljavljena stilistka, imeli težavo pri izbiri barv za vašo posteljo BoxSpring?

Kljub temu, da se s stiliranjem ukvarjam poklicno, imam večen problem kaj izbrati, ne glede na to, ali kupujem posteljo ali sladoled. Vedno stojim pred skrinjo in se precej dolgo odločam kateri sladoled izbrati. V primeru postelje pa, ali bi imela belo ali modro. Potem pa vedno zmagajo barve, ki so nevtralne, ki so večne in se jih nikoli ne naveličam. In na koncu je bila izbira seveda enostavna.

Kakšne barve bi predlagali našim novim uporabnikom postelje BoxSpring?

Vsaka stranka naj se odloča po svojem okusu. Vsak najbolj sam ve, kaj mu je všeč. Pri tako širokem izboru barv, materialov in modelov bo vsak zase našel pravo kombinacijo, ob kateri bo spanje še prijetnejše.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.