Kirurg vodna postelja
Pred nekaj leti sem slučajno izvedel za vodno posteljo in se odločil za nakup. Moje težave so praktično izginile! Imam pa jih, kadar moram spati v navadni postelji. Velike vrednosti je tudi ogrevanje postelje na želeno temperaturo telesa med spanjem (dihanje, utrip srca).
Kot kirurg delam že preko dvajset let, od tega 10 let v plastični kirurgiji. Velikokrat imam dolgotrajne operacije, ki lahko trajajo tudi 8 ur in več. Ni čudno, da imamo še zlasti kirurgi pogosto težave s hrbtenico in kar nekaj mojih vrstnikov je že bilo operiranih zaradi diskus hernije. Tudi sam sem imel že kar precejšnje težave zaradi bolečin v križu, čeprav je v Kranju, kjer imam privatno ordinacijo, dovolj možnosti za rekreacijo v naravi. Sam tečem v naravi že preko 30 let, vendar hrbteničnih težav tek ni bistveno zmanjšal.Pred dvema letoma sem slučajno izvedel za vodno posteljo in se odločil za nakup. Moje težave so praktično izginile! Imam pa jih, kadar moram spati v navadni postelji. Velike vrednosti je tudi ogrevanje postelje na želeno temperaturo telesa med spanjem (dihanje, utrip srca). S tem varčujemo energijo in srce, ohranjamo pa temperaturo zraka, ki je lahko prijetno hladna za dober spanec.Na kratko: namesto da mi s svojim telesom in metabolizmom grejemo posteljo, nam postelja varčuje našo energijo!Vodno posteljo svetujem vsem svojim pacientom v ordinaciji, ki imajo težave s hrbtenico. In mnogi so mi hvaležni za nasvet.fabjan marjan

Fabjan Marjan, dr.med. spec. pl. kirurg

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.