Napenjalne rjuhe Bella Donna

Posteljnina

K dobri in lepi postelji se poda tudi lepa posteljnina. Pri vodnih posteljah je predvsem pomembno, da izberemo kvalitetne rjuhe. Raztegljivost le teh mora biti namreč večja od običajnih, če želimo, da bodo rjuhe trajale. Prav tako je dobro, če je tkanje rjuhe kompaktnejše. Pri spanju na vodni postelji so rjuhe namreč bolj obremenjene kot pri spanju na klasičnem ležišču.

V Spalnem centru Maremico že leta zaupamo kvalitetnim nemškim rjuham Bella Donna. Te kvalitetne rjuhe so pralne na 60 stopinjah in na voljo v 54 barvnih odtenkih. Navdušujejo s svojo mehkobo, saj so obdelane z aloe vero in arganovim oljem. Hkrati pa dolgo sukane niti bombaža zagotavljajo trajno uporabo.

Rjuhe Bella Donna so na voljo v treh različicah:

Izberite svojo in jo naklikajte v spletni trgovini Maremico.

K dobri in kvalitetni rjuhi pa se seveda poda tudi lepa posteljnina. Ekipa Maremico zaupa predvsem posteljnini škofjeloškega podjetja Odeja, ki ponuja širok spekter barv in vzorcev posteljnine. Le te so na voljo v številnih dimenzijah in so primerne tudi za alergike in astmatike.

Poleg rjuh in posteljnine pa v spletni trgovini najdete tudi kvalitetne vzglavnike Leticia in vzglavnike Odeja, odeje, dišave za dom ipuro, blazino za spanje na boku My7, izdelke za vzdrževanje vodne postelje, toper Anti Refluks, obliže proti smrčanju in številne druge izdelke.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.