Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Rjuhe Bella Donna

Premium rjuhe Bella Donna so kraljice vseh rjuh.

Temu bi pritrdila večina uporabnikov vodnih postelj Lectus, ki si spanja brez nje ne predstavljajo več. Ste vi že med njimi?
Naj vam zaupamo, da se ljubezen do rjuhe Bella Donna širi po Evropi tudi med uporabniki klasičnih ležišč. To gre pripisati njeni kakovosti, nežnemu otipu, mavrični barvni paleti ter obstojnosti. Rjuha Bella Donna enostavno dvigne naša pričakovanja o tem, kakšna mora biti rjuha, zato ne sklepamo več nobenih kompromisov.Rjuho Bella Donna lahko kupite v salonu Spalni center Maremico ali si nakup olajšate in jo naročite v naši spletni trgovini.Vstopite v spletno trgovino maremico.si ter izberite svojo najljubšo barvo.Pasica rjuhe Bella Donna - spletni nakup
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.