Primož Keršič prisega na Lectus

Intervju

Primož Keršič zaupa Lectusu

Primož Keršič, mednarodno priznani frizer, je eden izmed prvih uporabnikov vodne postelje Lectus. Njegove pričeske lahko občudujemo tako na modnih brveh v svetovnih prestolnicah mode kot na naslovnicah priznanih revij. O svoji izkušnji in udobju, ki ga z Lectusom živi že več kot 20 let, nam je zaupal v intervjuju.

Kdaj in zakaj ste se odločili za vodno posteljo?
Enostavno sem se odločil za vodno posteljo, ko sem prebral vse karakteristike te postelje in kako pomembna je za hrbtenico, ki jo mučim vsak dan v salonu. Prepričalo me je tudi dejstvo, da vodne postelje uporabljajo v bolnišnicah pri bolnikih, ki nepremično ležijo nekaj tednov ali mesecev, da ne dobijo priležanin. Mislim, da ta podatek veliko pove. Pred 10 leti sem bil pa še posebno radoveden glede posteljnih aktivnosti … no, saj sem danes še vedno!

Kako ste z njo zadovoljni?
Z posteljo sem izredno zadovoljen in moja zaročenka tudi. Ko se je preselila k meni je imela 1 mesec težave z spanjem, sedaj pa ne more brez nje in kadar sva dlje časa odsotna od doma se prav veseliva vrnitve, ko bova spet spala na vodni postelji. Tudi 5-mesečni sin Anže se prav noro zabava na postelji. Najbolj jo pogrešam po napornih vikendih, kjer me najprej obdela dolga vožnja, nato slabe postelje v hotelih in seveda celodnevni showi, seminarji in izobraževanja, ki jih izvajam v tujini. Oh, ko bi bila prenosljiva, bi še bolje razvajal hrbtenico.

Zakaj ste se odločili za obnovitev po 10 letih uporabe?
Zdi se mi potrebno bolj zaradi mojega občutka. Današnje vodne postelje Lectus so še bolj praktične, ker lahko prevleko opereva sama doma v pralnem stroju. Ni je potrebno nositi v čistilnico in sedaj bova imela praktično vsak mesec novo posteljo, predvsem pa popolnoma čisto. Po vsej verjetnosti nama jo bo velikokrat zagodel najin Anže, ko mu bo kaj ušlo …

 

Primož Keršič
mednarodno priznan frizer (2005)