Primož Keršič prisega na Lectus

Intervju

Primož Keršič zaupa Lectusu

Primož Keršič, mednarodno priznani frizer, je eden izmed prvih uporabnikov vodne postelje Lectus. Njegove pričeske lahko občudujemo tako na modnih brveh v svetovnih prestolnicah mode kot na naslovnicah priznanih revij. O svoji izkušnji in udobju, ki ga z Lectusom živi že več kot 20 let, nam je zaupal v intervjuju.Kdaj in zakaj ste se odločili za vodno posteljo? Enostavno sem se odločil za vodno posteljo, ko sem prebral vse karakteristike te postelje in kako pomembna je za hrbtenico, ki jo mučim vsak dan v salonu. Prepričalo me je tudi dejstvo, da vodne postelje uporabljajo v bolnišnicah pri bolnikih, ki nepremično ležijo nekaj tednov ali mesecev, da ne dobijo priležanin. Mislim, da ta podatek veliko pove. Pred 10 leti sem bil pa še posebno radoveden glede posteljnih aktivnosti … no, saj sem danes še vedno!Kako ste z njo zadovoljni? Z posteljo sem izredno zadovoljen in moja zaročenka tudi. Ko se je preselila k meni je imela 1 mesec težave z spanjem, sedaj pa ne more brez nje in kadar sva dlje časa odsotna od doma se prav veseliva vrnitve, ko bova spet spala na vodni postelji. Tudi 5-mesečni sin Anže se prav noro zabava na postelji. Najbolj jo pogrešam po napornih vikendih, kjer me najprej obdela dolga vožnja, nato slabe postelje v hotelih in seveda celodnevni showi, seminarji in izobraževanja, ki jih izvajam v tujini. Oh, ko bi bila prenosljiva, bi še bolje razvajal hrbtenico.Zakaj ste se odločili za obnovitev po 10 letih uporabe? Zdi se mi potrebno bolj zaradi mojega občutka. Današnje vodne postelje Lectus so še bolj praktične, ker lahko prevleko opereva sama doma v pralnem stroju. Ni je potrebno nositi v čistilnico in sedaj bova imela praktično vsak mesec novo posteljo, predvsem pa popolnoma čisto. Po vsej verjetnosti nama jo bo velikokrat zagodel najin Anže, ko mu bo kaj ušlo … Primož Keršič mednarodno priznan frizer (2005)
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.