rjuha za vodno jedro

Rjuha za vodno jedro

Vsekakor priporočamo, da na vodni jedri svoje vodne postelje namestite tudi rjuhi za vodni jedri. Vsako noč se namreč potimo in hkrati odlagamo odmrle delce kože na posteljo. Le ti pronicajo vse do vodnega jedra, kjer se zadržijo.

Če imate na vodnem jedru nameščeno posebno rjuho, bo ta zadržala večino umazanije in vam močno olajšala vzdrževanje higiene vaše vodne postelje. Rjuho lahko hitro in preprosto snamete in jo lahko operete na kar 60 °C. Ko je suha, jo preprosto namestite nazaj na vodno jedro. Kljub uporabi rjuhe za vodno jedro priporočamo, da vodno jedro vseeno obrišete z vlažno krpo ter čistilom mybed ali čistilnimi robčki mybed. Svetujemo, da se izogibate ostalim čistilom, saj lahko poškodujete vodna jedra.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.