Priporočilo za nakup postelj LECTUS sem dobil od prijateljev

Sprva sem nekoliko kolebal, ker se mi je zdela cena postelje malce previsoka in imel sem pomisleke glede vode in elektrike. Potem, ko me je žena, ki je vneto navijala za nakup prepričala, da je to najkvalitetnejša postelja kar jih je, sem se odločil za nakup.

Druga zgodba se prične potem, ko sem posteljo preizkusil. Težave, ki so me spremljale v navadni postelji so čez kak teden čudežno izginile. Sem alergik na pršice in moje kihanje preden sem zaspal je šlo vsem že pošteno na živce. Žena je prenehala javkati, da jo boli hrbtenica in zvečer te že misel, da boš v topli postelji spal kot polh zvleče kaj hitro v posteljo. Edina napaka, ki jo ta postelja ima je, da zjutraj nikakor ne bi vstal iz nje. Nikoli nismo bili navajeni zjutraj poležavati, sedaj nam je crkljanje prišlo kar v navado.

Z ženo sva resnično zadovoljna z nakupom Lectus vodne postelje. Tudi to je bil eden izmed razlogov, da smo kupili posteljo tudi za sina, saj bi nama bilo hudo, da bi ga prikrajšala za zdrav spanec. Zdrav in prijeten spanec odtehta tudi vse tiste pomisleke, ki sem jih na začetku navedel. Malce mi je le žal, da nisem postelje LECTUS spoznal že nekaj let prej.

 

Rok Cvetkov spi na Lectusu


Rok Cvetkov

svetovni kaskader (2005)