Rok Cvetkov, mnenje vodna postelja Lectus

Priporočilo za nakup postelj LECTUS sem dobil od prijateljev

Sprva sem nekoliko kolebal, ker se mi je zdela cena postelje malce previsoka in imel sem pomisleke glede vode in elektrike. Potem, ko me je žena, ki je vneto navijala za nakup prepričala, da je to najkvalitetnejša postelja kar jih je, sem se odločil za nakup.Druga zgodba se prične potem, ko sem posteljo preizkusil. Težave, ki so me spremljale v navadni postelji so čez kak teden čudežno izginile. Sem alergik na pršice in moje kihanje preden sem zaspal je šlo vsem že pošteno na živce. Žena je prenehala javkati, da jo boli hrbtenica in zvečer te že misel, da boš v topli postelji spal kot polh zvleče kaj hitro v posteljo. Edina napaka, ki jo ta postelja ima je, da zjutraj nikakor ne bi vstal iz nje. Nikoli nismo bili navajeni zjutraj poležavati, sedaj nam je crkljanje prišlo kar v navado.Z ženo sva resnično zadovoljna z nakupom Lectus vodne postelje. Tudi to je bil eden izmed razlogov, da smo kupili posteljo tudi za sina, saj bi nama bilo hudo, da bi ga prikrajšala za zdrav spanec. Zdrav in prijeten spanec odtehta tudi vse tiste pomisleke, ki sem jih na začetku navedel. Malce mi je le žal, da nisem postelje LECTUS spoznal že nekaj let prej. Rok Cvetkov spi na Lectusu Rok Cvetkov svetovni kaskader (2005)
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.