Vodne postelje Lectus, dostava in montaža

Servis vodne postelje Lectus

Včasih se zgodi, da ne vemo kaj se dogaja z našo vodno posteljo ali preprosto želimo strokovno mnenje in storitev. V tem primeru vam je ekipa Lectus seveda na voljo. Vedno smo le klic stran.

Praviloma ločujemo servis na dve različni storitvi:
– Servis vodne postelje v primeru težav
– Letni servis vodne postelje

V okviru storitev, ki so vam na voljo pa lahko izberete tudi praznjenje oz. polnjenje vodne postelje Lectus ali selitev vodne postelje Lectus.

Servis vodne postelje v primeru težav

Gre za servis vodne postelje Lectus, pri kateri so nastale težave. Storitev je primerna za vse, ki vam je vodna postelja Lectus spustila, imate težave z zračnimi mehurčki ali količino vode v vodni postelji, težave z grelci ali kakršno koli drugo težavo, ki je ne znate rešiti sami.

OPOZORILO: Storitev je na voljo izključno lastnikom vodne postelje Lectus, saj smo strokovnjaki samo za naše vodne postelje. Sestavnih delov in potrebnega znanja za ostale proizvajalce žal nimamo. V primeru, da imate vodno posteljo drugega proizvajalca, se obrnite nanj.

Kaj storiti, če imate zračne mehurčke?

V tem primeru lahko težavo odpravite sami in s tem prihranite na času in denarju. Oglejte si video, kako enostavno sami izčrpate mehurčke iz vodne postelje.

Kaj storiti, če vam je vodna postelja spustila?

Vodno posteljo lahko izjemno hitro in enostavno zakrpate sami, brez da bi potrebovali kakršno koli dodatno znanje ali izkušnje. Pri montaži vodne postelje so vam monterji precej verjetno pustili vse potrebne pripomočke za saniranje spusta vodne postelje. Nahajajo se v vrečki pri vzglavju – med varnostnim bazenom in zunanjo prevleko postelje. Ko jih enkrat imate, zgolj sledite spodnjemu videu.

sanacijski paket vodne postelje
Sanacijski paket za zakrpanje vodne postelje, se nahaja med varnostnim bazenom in zunanjo prevleko postelje

DEŽURNI TELEFON ZA LECTUS UPORABNIKE
V primeru, da vam je vodna postelja Lectus spustila v času praznikov ali vikenda, vi pa si je nikakor ne upate popraviti sami (čeprav je res enostavno in povsem varno), vam je na voljo dežurni monter. Pokličete ga lahko med delovnim časom salona na 01 56 10 900 ali izven delavnega časa na 031 684 166.

Letni servis vodne postelje Lectus

Enkrat na leto morate v vodno posteljo vliti Regenerator – tekočino, ki preprečuje razvoj vodnih mikroorganizmov in ohranja material vodnega jedra mehak in prožen. Hkrati svetujemo, da vodno posteljo ustrezno očistite (s čistilom namenjenem čiščenju vodne postelje, z drugimi čistili lahko namreč poškodujete vodno jedro) in opravite ustrezen pregled vodne postelje.

Kaj točno pregledati, kako in na kaj morate biti ob tem pozorni, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Naročite pa lahko Letni servis pri ekipi Lectus in to bomo namesto vas opravili mi.

Ostale storitve Lectus

Ekipa Lectus vam nudi tudi praznjenje oz. polnjenje vodne postelje in selitev vodne postelje.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.