Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
punca na vodni postelji
Na vodni postelji LECTUS spim že nekaj let in jo iskreno priporočam vsem tistim, ki si želijo, da bi vsako jutro vstali z zavestjo, da njihovo telo zmore več kot le “prebroditi nov dan”.
Slaba drža predstavlja vse položajne in funkcionalne nepravilnosti hrbtenice, zgornjih in spodnjih okončin, izmed katerih se dajo mnoge povsem popraviti. Nastanek slabe drže pogojujejo različni patogenski dejavniki, med katerimi je tudi vsakdanje ležišče.Fizična in psihična utrujenost največkrat izvirata iz prisilnega mirovanja, ki je prisotno pri statičnem delu na delovnem mestu, za računalnikom, v mehkem fotelju pred televizorjem in nenazadnje tudi na neergonomski postelji. Takšni položaji predstavljajo patološko biomehanično obremenitev celega telesa.Tako anatomsko kot funkcionalno je hrbtenica zelo visoko diferenciran organski sistem, ki je vreden vse naše pozornosti. Eden izmed načinov je vodna postelja LECTUS.Dobra telesna sprostitev je pogoj za duševno sproščenost. Kdor se bo znal aktivno razbremeniti duševne napetosti, bo energijo usmeril v ustvarjalno dejavnost. Vodna postelja LECTUS nam zagotavlja telesno sprostitev, ki je nujen pogoj za duševno zdravje. Mnogi ljudje najuspešneje rešujejo določeno težavo na krajih, ki jim zagotavljajo popolno sprostitev, zato trenutke miselnih prebliskov pogosto doživijo prav v postelji.V vodni postelji LECTUS, kjer je telo v optimalni legi, se popolnoma sproščeno spremeni presnova v telesu, krvni tlak pade, upočasni se dihanje, ki postane lahkotnejše in globlje, notranji organi pa delujejo v harmoniji.Vsako živo bitje ima potrebo po kvalitetnem počitku, da se obnovijo moči, izkoristi ta čas za rast, obnovo in minevanje. Dobro zdravje človeka ni samo pravica, ampak je tudi naša velika dolžnost. Na vodni postelji LECTUS spim že nekaj let in jo iskreno priporočam vsem tistim, ki si želijo, da bi vsako jutro vstali z zavestjo, da njihovo telo zmore več kot le “prebroditi nov dan”.

Damjana Podberšič, dipl. fizioterapevtkaDamjana Podberšič

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.