Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Standardni podstavek vodne postelje Lectus

Standardni podstavek vodne postelje Lectus

Standardni podstavek brez predalov je vključen v ceno vsakega modela vodne postelje Lectus (razen pri BoxSpring izvedbi postelje). Izbirate lahko med različnimi barvami lesenega standardnega podstavka. Barvno paleto si lahko ogledate v našem salonu, lahko pa nam tudi piše na trgovina@maremico.si in vam jo posredujemo na mail.

Želite višji podstavek za lažje leganje in vstajanje?

Vodna postelja Lectus je s standardno višino podstavka visoka 46 cm. Za doplačilo pa vam lahko izdelamo višji oziroma nižji podstavek od standardne izvedbe. Povišamo vam ga lahko za 5, 10 ali 15 cm. V tem primeru se poviša tudi končna višina vzglavne stranice.

Višina vodne postelje Lectus

Želite imeti predale pod posteljo?

Za boljši izkoristek prostora pri povišanem standardnem podstavku lahko dodate 2 ali 4 predale na kolesih, v velikosti 60 x 70 x 20 cm. Barvo predala prav tako izberete iz naše lesene barvne palete, običajno pa je ta enaka posteljnemu podstavku. Na spodnji skici si lahko ogledate možne postavitve predalov.

Predali, vodna postelja Lectus

Želite svoj posteljni okvir obdržati?

Seveda. Vodno posteljo lahko običajno vgradimo v vsako posteljno ogrodje. Če vas zanima, ali je za to primerno tudi vaše domače posteljno ogrodje, nas pokličite na 01 561 09 00 ali nam pišite na trgovina@maremico.si. V večini primerov za ustreznost posteljnega okvirja zadostuje že slika posteljnega okvirja. Lahko pa vas obišče naša strokovna ekipa mizarjev in monterjev in opravijo brezplačni ogled.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.