Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
Vodna postelja Lectus Ambient

Staro za novo - Obnova vodne postelje Lectus

Vsi uporabniki vodne postelje Lectus imate skozi celo leto na voljo ugodnosti Staro za novo in različne obnovitvene pakete. Po želji lahko pripravimo tudi prilagojen obnovitveni paket samo za vas, glede na vaše želje in potrebe vaše postelje Lectus.

Za uporabnike vodnih postelj drugih proizvajalcev žal ne nudimo tovrstnih možnosti. Vodne postelje Lectus so izdelane v Sloveniji in prav domača proizvodnja nam omogoča nadzor nad sestavnimi deli. Ves čas zagotavljamo medsebojno kompatibilne sestavne dele, ki jih je moč obnoviti oz. po potrebi zamenjati. Žal naši sestavni deli niso kompatibilni s posteljami drugih proizvajalcev. Če želite svojo posteljo obnoviti, svetujemo, da se obrnete na proizvajalca. Če pa vas zanima zamenjava za novo vodno posteljo, vam v Spalnem centru Maremico vseeno nudimo dodatni popust.

Kaj vključuje ponudba Staro za novo?

Če želite zamenjati svojo vodno posteljo (ne glede na to ali gre za vodno posteljo Lectus ali vodno posteljo drugega proizvajalca) vam ponujamo ugodnost staro za novo, ki vključuje:

  • strokovno svetovanje in pomoč pri izbiri nove postelje Lectus,
  • novo vodno posteljo Lectus,
  • odvoz stare vodne postelje,
  • brezplačno dostavo in montažo nove vodne postelje Lectus,
  • set za prvo polnjenje.

 

Če ste lastnik vodne postelje Lectus, lahko po želji obdržite obstoječ podstavek in/ali vzglavno stranico in/ali grelna sistema in/ali penasti okvir in s tem prispevate k lepšemu okolju, v zameno pa vam nudimo dodatni popust pri nakupu nove vodne postelje Lectus. Predlagamo, da izpolnete spodnji obrazec, da pripravimo ponudbo posebej za vas.

Kaj so obnovitveni paketi in kateri so na voljo?

Za lastnike vodne postelje Lectus ponujamo tudi različne obnovitvene pakete s katerimi lahko dodatno osvežite svojo vodno posteljo, brez da bi jo povsem zamenjali.

Za koga so primerni?
Za uporabnike vodne postelje Lectus, ki ste svojo posteljo sicer dobro ohranili, a želite po dolgoletni uporabi njeno življenjsko dobo še podaljšati.

Obnovitveni paketi so primerni za vse, ki na svojem Lectusu spite že nekaj časa, a so se med tem spremenile vaše želje in potrebe, recimo želite bolj čvrsto podporo ali zračnost prevleke, lažje postiljanje ali nov dizajn.

 

Zunanji obnovitveni paket brez praznjenja

Vključuje zgornjo prevleko Verona Exclusive Top za enostavno postiljanje, toper po izbiri in stranski rob vodne postelje v barvi po izbiri.

Zunanji obnovitveni paket s praznjenjem

Vključuje menjavo celotne prevleke, nov varnostni bazen, ojačitev za penasti okvir, dva ProRegeneratorja ter storitev menjave.

Notranji obnovitveni paket

Vključuje menjavo vodnih jeder, nov varnostni bazen, ojačitev za penasti okvir, dva ProRegeneratorja ter storitev menjave.

Zamenjava vodne postelje za ležišče Leticia

Vam vodna postelja ne odgovarja več? Brez skrbi. V sklopu akcije Staro za novo lahko zamenjate svojo vodno posteljo za ležišče Leticia. Ob tem bomo poskrbeli, da spraznimo, odpeljemo in ustrezno zavržemo vašo staro vodno posteljo, vi pa boste lahko uživali v udobju vaše nove Leticie.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.