Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
tanja Ribič prisega na Lectus

Tanja pravi: »Eh, pa naj zveni kot slogan!«

Glavna tema najinega slehernega jutra je spanje … »Kako si spala? … Si se naspal? …« Žal ne gre le za vljudnostna vprašanja, pač pa za najino večno stremljenje k čim večjemu izkoristku nočne »horizontale«.Najina, sedaj že štiriletna hči naju še vedno pogosto zbuja zaradi svojih nočnih želja in idej, Branka boli križ, mene zgornji del hrbtenice, moje noge so še vedno nesramno hladne in me drže prikovano k budnosti, včasih celo do jutranjih ur. Nekje sem prebrala, da so izumili napravo za uspavanje, ampak stane 40000 švicarskih frankov, hm predrago! Zdaj ne zaspim že iz samega strahu, da ne bi spala. Zjutraj imam pa generalko v gledališču, popoldne snemanje, zvečer predstavo, vmes pa po Zalo v vrtec.Branka bo po napornem snemanju spet bolel križ in popoldne, ko bo sam z malo princesko, ne bo dovolj prepričljiv v vlogi konjička. Enega teh dni, ko so nam te tegob(ic)e že postale vsakdanji spremljevalci, sva se na pohištvenem sejmu znašla pred Lectusovo vodno posteljo. Branko se je takoj navdušil in jo začel veselo preizkušat. Jaz, »konzervativka«, pa sem se sprva le s smehljaji iz zadrege poskušala opravičevat radovedni okolici, dokler niso nagovorili še mene naj poskusim.Legla sem na svojo polovico, Branko se je pa na drugi strani metal na posteljo in se navduševal: »Vidiš, nič ne zaznaš! Odslej se ne boš zbujala, če bom ponoči vstal!« Nad tem sem se zamislila. Toda kaj je bilo odločilno, da sem se tudi jaz navdušila: nič več ledenih nog! Ležeš v toplo posteljo, sam si namestiš želeno temperaturo! »In čao pršice!« še doda Branko.
Odločitev je padla. Največ zaradi njegovega križa, ker so vse ostale postelje samo še utrjevale njegovo nepravilno držo. In kako naj zaključim, da ne bi vse skupaj izpadlo kot premišljena reklama? Ni nama žal (saj je res, ampak tako se končujejo slabi oglasi). Eh, pa naj zveni kot slogan – če je pa res! Veseliva se večera, ko se utrujena zlijeva v spanec v najini lepi rumeni vodni postelji.
 Tanja Ribič, igralka in pevka Branko Đurić, igralec in režiser (2003)
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.