Vita Mavrič Stražišar, Lectus mnenje

Rešitev za svoje težave je našla v vodni postelji Lectus

Imam hecne težave s svojo hrbtenico. Najprej sem se rodila z enim vretencem več, kot je normalno. V osnovni šoli so me zaradi tega ves čas opominjali na držo, vendar do pred petimi leti nisem zaradi tega čutila nobenih težav, dokler se mi niso zvrstile nesreče kar ena za drugo.Dvakrat so me zbili s kolesa in to ne po moji krivdi. Potem sem pošteno padla na smučanju, za nameček pa še isto leto z odra. Potem se je pa začelo! Bolečine v vratu, bolečine v križu, hrbtu … skratka grozljivo. Počutila sem se kot iz vica o Črnogorcu, ki ima zraven postelje še stol, da se zjutraj, ko vstane, takoj spočije. Resnično sem vstajala bolj utrujena kot sem legla. Takim nočem so sledili še glavoboli in postajala sem zmeraj bolj apatična. Redno sem obiskovala fizioterapevta, pa ni bilo bistveno bolje.Poskusila sem celo s kiropraktikom, ki mi je rekel, da je boljše, da mi ne razlaga, v kakšnem stanju je moja hrbtenica. Takrat sem se resnično prvič dlje časa počutila bolje, vendar je bilo doživetje pokanja kosti zame tako grozljivo, da tega ne bi mogla ponoviti nikoli več v življenju!  Fizioterapevt mi je po pravici povedal, da lahko do konca življenja od mene pobira denar, a mi ne bo bistveno bolje, da sicer pozna še en tak primer in da si je ta gospod kupil vodno posteljo in ga od takrat ni več k njemu. Slišalo se je precej nejeverno.Ker sva se z možem pripravljala na selitev v hišo, je bil najin namen v vsakem primeru kupiti novo posteljo. A kakšno? Ponudba je danes tako pestra, da si po dveh tednih popolnoma zmeden. Moji dobri prijatelji so me napotili v Lectus, kjer sem jim požrla živce s tisoči vprašanji. Nekako se mi je upirala misel o spanju na vodi. Potem pa še ta Feng Shui moda, ki vodno posteljo povsem odsvetuje!No, odtehtalo je dejstvo, da lahko posteljo vrnem, če se ne bom mogla sprijazniti s spanjem na njej. V bistvu sem kupovala nekaj, v kar resnično nisem verjela, pravzaprav iz obupa. Moža je bilo kar sram, ko so nam jo pripeljali in demonstrirali delovanje. Ves čas sem prijazne fante iz Lectusa mučila s komentarji, da sem itak primerek, za katerega še niso izumili odrešitvene postelje!

Potem pa se je zgodil preobrat

Moje življenje je spreemenil popolnoma. Začela sem spati vso noč, brez zbujanj in premetavanj in predvsem brez jutranjih bolečin. Vstajam spočita in zadovoljna. Šele sedaj po zelo dolgih letih ugotavljam, da ima moj mož resnično jeklene živce, saj se vsa prejšnja leta nisem niti enkrat zbudila nasmejana. Jutro je naenkrat dobilo smisel. Pri vsem skupaj pa je ena od prijetnejših stvari tudi ta, da si lahko (zmrzljivka kakršna sem) posteljo segrejem. Skratka, ne bi rada izzvenela kot trapasta reklama za ortopedski pripomoček. Pa vendar!
Vodna postelja ni zgolj snobovska poteza, kakor si jo ljudje največkrat radi razlagajo, pač pa resnično nudi kakovosten spanec. Če si preračunate lepo in dobro narejeno masivno leseno posteljo z vsemi možnimi dodatki, boste pri končnem izračuni v vsakem primeru pristali v istem cenovnem razredu. Tudi o tem je vredno razmisliti!
Vita Mavrič Stražišar pevka, skladateljica, tekstopiska (2002)
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.