Vzglavnik Leticia
Za spanje na vodni postelji je primeren tanjši vzglavnik. Večina uporabnikov vodnih postelj uživa v naspanih jutrih, brez nepotrebnih bolečin v predelu križa. K temu vsekakor pomembno prispeva tudi pravi vzglavnik. Le z ustreznim ležiščem in vzglavnikom lahko dosežemo popolno udobje ter sproščenost celega telesa. Od glave do pete.

Kakšen bi bil za vas pravi vzglavnik?

Za vas je ustrezen tisti vzglavnik, ki vam nudi ravno pravšnjo trdoto, višino in naklon. Izdelan mora biti iz prožnega in hitro sušečega materiala. To je pravilo, ki si ga je vredno zapomniti.Če spite na vodni postelji, je za vas ustrezen TANJŠI vzglavnik! Ustrezno podporo vratnemu delu nudi že sama vodna postelja. A kljub temu se uporabniki vodnih postelj pogosto odločijo za tanjšo podporo vratnega dela, ki poskrbi za sproščene vratne mišice tudi v primeru spanja na boku, ki velja za najpogostejši spalni položaj.Ker zna biti nakup vzglavnik naporno delo, vam priporočamo, da se spoznate z najbolj personaliziranim vzglavnikom daleč naokoli. Gre za modularni vzglavnik Leticia, ki omogoča, da si ga prilagodite glede na vaše želje in potrebe. Več o vzglavniku Leticia, ki se lahko pohvali z več kot 1000 različnimi kombinacijami višine, trdote in naklona, si lahko pogledate TUKAJ.
Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.