Vzglavnik Leticia

Za spanje na vodni postelji je primeren tanjši vzglavnik. Večina uporabnikov vodnih postelj uživa v naspanih jutrih, brez nepotrebnih bolečin v predelu križa. K temu vsekakor pomembno prispeva tudi pravi vzglavnik. Le z ustreznim ležiščem in vzglavnikom lahko dosežemo popolno udobje ter sproščenost celega telesa. Od glave do pete.

Kakšen bi bil za vas pravi vzglavnik?

Za vas je ustrezen tisti vzglavnik, ki vam nudi ravno pravšnjo trdoto, višino in naklon. Izdelan mora biti iz prožnega in hitro sušečega materiala. To je pravilo, ki si ga je vredno zapomniti.

Če spite na vodni postelji, je za vas ustrezen TANJŠI vzglavnik!
Ustrezno podporo vratnemu delu nudi že sama vodna postelja. A kljub temu se uporabniki vodnih postelj pogosto odločijo za tanjšo podporo vratnega dela, ki poskrbi za sproščene vratne mišice tudi v primeru spanja na boku, ki velja za najpogostejši spalni položaj.

Ker zna biti nakup vzglavnik naporno delo, vam priporočamo, da se spoznate z najbolj personaliziranim vzglavnikom daleč naokoli. Gre za modularni vzglavnik Leticia, ki omogoča, da si ga prilagodite glede na vaše želje in potrebe.


Več o vzglavniku Leticia, ki se lahko pohvali z več kot 1000 različnimi kombinacijami višine, trdote in naklona, si lahko pogledate
TUKAJ.