Vabljeni na SEJEM AMBIENT! Od 5. do 9. oktobra. V tem času vas čakajo tudi sejemske ugodnosti.
lectus_logo
Infografika vodne postelje

Slovenci že več kot 23 let spijo na kakovostnih vodnih posteljah Lectus. V našem podjetju se zavedamo, da so zadovoljni uporabniki na prvem mestu, zato njihovo zadovoljstvo redno preverjamo s pomočjo vprašalnikov.

Po analizi odgovorov smo dobili nekaj zelo prijetnih povratnih informacij. Med drugim tudi to, da 97% uporabnikov na vodni postelji Lectus spi bolje kot prej. Vas zanima, zakaj? Odgovore smo vam pripravili v obliki zanimive infografike!

infografika

Bi želeli vse to udobje preizkusiti tudi sami?

Pridite v naš Spalni center! Najdete nas na Šlandrovi ulici 4, pomagate pa si lahko tudi z informacijami TUKAJ

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Ambient

sejem Ambient 2022

Med 5. in 9. oktobrom imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus na sejmu Ambient v Ljubljani in izkoristite sejemske ugodnosti, ki jih boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.