Metka Albreht vodna postelja Lectus

Pri Lectusu mislimo na vse. Od dovršenega spanja, do zdrave hrbtenice in popolnega videza spalnice po najnovejših trendovskih smernicah. To je opazila tudi naša vsestranska športnica in maratonka Metka Albreht, ki velja za perfekcionistko z občutkom za modo in za vse, kar je povezano z dobrim počutjem ter popolnim videzom. Najnovejši trendi so ji izziv tako v privatnem kot v poslovnem svetu.

Kaj jo je pri Lectusu prepričalo, zakaj se je odločila za vodno posteljo Lectus in kakšne misli so jo spremljale, ko se je odločala za barvo postelje BoxSpring, si lahko ogledate v video posnetku, ki smo ga posneli l. 2014.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.