Predali pod vodno posteljo Lectus

Izkoristite prostor s predali pod vodno posteljo

Predali pod posteljo so pogosta izbira ljudi, ki si želijo prostor v spalnici maksimalno izkoristiti. Običajno takšni predali služijo pospravljanju posteljnine ali drugih stvari, ki jih ne potrebujete vsakodnevno. 

Postavitev predalov pod vodno posteljo Lectus

Povišani standardni podstavek vodne postelje Lectus z minimalno končno višino postelje 51 cm, omogoča dva ali štiri predale pod posteljo. Njihovo lego izbirate sami, na izbiro imate namreč več možnosti – glejte skico.

Predali, vodna postelja Lectus

Barva in material predalov pod vodno posteljo Lectus

Predali pod vodno posteljo Lectus so leseni, njihovo barvo pa izberete iz naše pestre barvne palete, ki je na voljo v našem salonu. Predali so običajno v enakem barvnem odtenku kot posteljni podstavek. Njihova dimenzija je 60 x 70 x 20 cm. Ker so na koleščkih, jih lahko izvlečete do konca, da pod posteljo lahko posesate.

Ceno predalov lahko preverite v aktualnem katalogu.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.