Med 22. in 26. marcem vas vabimo, da obiščete sejem Dom na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Našli nas boste v dvorani A2. Več o sejmu >>
April - mesec zdravega spanja - napovednik

Naj naš slogan “Zdravo spim, zdravo živim” postane tudi vaš slogan!

Slogan “Zdravo spim, zdravo živim” je nastal v želji ozaveščati ljudi o tem kako zares pomemben je kakovosten spanec, da nam ne zmanjka energije že na polovici dneva.

“Si predstavljate, da bi imeli dovolj energije za cel dan? Že zjutraj bi se zbudili z nasmeškom, bili v službi 100 % osredotočeni samo na delo in sprejemali le premišljene, prave odločitve. Nato bi vam ostalo še dovolj energije za obisk trgovine, za pospravljanje, družinske in obšolske obveznosti, rekreacijo, branje knjige, ogled filma. Poleg vsega pa bi si lahko vzeli čas še zase, za svojo boljšo polovico in svoje prijatelje.” zamišljeno sanjamo vsi, ki bi si želeli imeti dovolj časa in energije.

Sliši se čudovito! Ali je tudi izvedljivo? Je!

Mogoče ne ravno vse v istem dnevu, vsekakor pa je večja verjetnost, da boste več postorili, če se boste v nov dan podali naspani. V Spalnem centru Maremico smo se odločili, da mesec april namenimo ozaveščanju javnosti o pomenu zdravega spanja. Naš slogan »Zdravo spim, zdravo živim!« se nam zdi tako več kot primeren.

… In kaj se bo pri nas dogajalo?

BERITE NAS VSAK APRILSKI PONEDELJEK!

Pridružite se naši aprilski kampanji »Zdravo spim, zdravo živim«! V 4 tednih vam bomo predstavili 4 različne teme, od katerih je odvisna kakovost vašega spanja. Da pa bodo obiski našega salona te dni še bolj zanimivi, smo se odločili, da bomo vse obiskovalce razvajali z majhnimi pozornostmi.

Pričakujte nas vsak ponedeljek! Obljubimo vam, da bo zanimivo.

1. teden: Kaj lahko naredim, če se dobro naspim?
2. teden: Primerno spalno okolje in prava izbira ležišča ključnega pomena.
3. teden: Kaj jesti in piti pred spanjem?
4. teden: Spalni položaji in dejstva, ki narekujejo zdravo spanje.

Še nekaj v razmislek…

Nekaterim predstavlja spanje nujno zlo, saj čas, ki ga namenijo spanju, raje namenijo »bolj produktivnemu delu«. Žal naše telo dolgo ne more funkcionirati na tak način. Slej ko prej pride do kroničnega pomanjkanja spanja, ki se počasi začne odražati na našem zdravju in v medsebojnih odnosih.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.