Vodna postelja Lectus - vrhunska kvaliteta

Sodobni potrošniki smo vse bolj osveščeni. Zavedamo se, da je bolj kot količina stvari, ki jih posedujemo, pomembna njihova kvaliteta in nenazadnje tudi uporabnost. Čeprav pestra ponudba na eni strani pomeni večjo konkurenčnost, pa po drugi strani otežuje našo odločitev, kaj kupiti. Na naše nakupovalne navade vpliva več dejavnikov: naše želje in potrebe, finančne zmožnosti, oglaševanje … Potreben je temeljit razmislek, ki nam pove, kaj bo resnično prispevalo k večji kvaliteti našega življenja, kaj pa nam bo prineslo zgolj nekaj hipnega zadovoljstva. 

Povej mi, kaj kupuješ, in povem ti, kdo si

Nakupovanje je postalo v zadnjem času osrednja in tako razširjena človekova dejavnost, da so si antropologi izmislili celo nov izraz »homo shoppingus«, ki naj bi označeval našo vrsto. Iz načina kako, kaj in koliko nakupujemo, je mogoče razbrati marsikaj: od naših značajskih potez, okusa, socialnega okolja … Tako so nekateri med nami racionalisti in kupujejo premišljeno, drugi so impulzivni potrošniki; eni z darilci obdarujejo prijatelje, drugi izključno sebe; eni razvajajo svoje telo, drugi raje duha … Zelo pomemben dejavnik je tudi okolje, saj velikokrat na nas, zavedno ali nezavedno, vplivajo tudi trenutno veljavni modni trendi in znanstvena prepričanja.

Kupci vodnih postelj – ljudje, ki visoko cenijo zdravje in udobje

Vodne postelje so na svetovnem trgu prisotne že od leta 1968. Ko so se pojavile, so veljale za prestižen izdelek, ki si ga je lahko privoščila le maloštevilna elita. Danes ni več tako, čeprav je cena vodnih postelj na prvi pogled še vedno relativno visoka. Povprečna vodna postelja za eno osebo tako stane manj kot 1000 EUR, kar je malo več kot klasična vzmetnica boljše kakovosti. A če upoštevamo, da je življenjska doba vodne postelje več kot deset let, da je od tega kar pet let v garanciji in da je njena kakovost zelo visoka, se ta cena ne zdi pretirana. Ob premišljenem ravnanju z denarjem in z načrtnim varčevanjem je dostopna takorekoč vsakomur, ki ceni zdravo in udobno ležišče. Vodno posteljo lahko kupimo v manj kot treh letih, če vsak dan »damo na stran« znesek v vrednosti ene same kavice. To je majhen »davek« za tako pomembno in daljnosežno naložbo v lastno zdravje.

Kvalitetno spanje je temelj dobrega počutja

Tudi na področju izdelkov oziroma storitev, ki so namenjeni izboljševanju počutja in ohranjanju zdravja, je ponudba vse bolj pestra, konkurenca pa vse ostrejša. V zadnjem času smo priča pravemu razcvetu različnih wellness centrov, na voljo so nam tudi savne za domačo uporabo, ionizatorji zraka, masažni stoli … Ljudje jih kupujemo v želji, da bi nam povrnili življenjski elan, ki je usahnil zaradi prehitrega tempa.
Omenjeni izdelki oziroma storitve so lahko le nadgradnja, začeti pa je potrebno pri temeljih: pri kvalitetnem spanju, uravnoteženi prehrani in harmoničnih medsebojnih odnosih. Spanje je osnovna človekova potreba, za katero porabimo kar tretjino svojega življenja. Psihično nas sprošča, obnavlja naše telo ter nam vrača vitalnost in lepoto, zato je zelo pomembno, da spimo na kvalitetnih ležiščih.

Vodna postelja zaradi idealnega prilagajanja, prijetne toplote in preprostega čiščenja zagotavlja zares kakovosten počitek. Tako zadovoljni uporabniki kot strokovnjaki jo priporočajo vsem, ki jim je skrb za zdravje temeljna vrednota, ne pa še ena od trenutno priljubljenih modnih muh.

Želite narediti korak do zdravega spanja?

Vabljeni na
sejem Dom

Med 6. in 10. marcem imate priložnost, da spoznate vodne postelje Lectus in postelje BoxSpring na sejmu Dom na Gospodarskem Razstavišču (Kocka A2) in izkoristite sejemske ugodnosti. Ugodnosti boste v tem času deležni tudi v Spalnem centru Maremico v ljubljanskih Črnučah.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.

Metka Albreht prisega na Lectus

Z Lectusom se razvajamo vsako noč

Vodno posteljo sem si želela že od nekdaj. Šele pri drugi nosečnosti sem si rekla: Zakaj pa ne? Mogoče je pa sedaj čas, da v svojih srednjih letih zamenjam ležišče za nekaj drugačnega, v mojih očeh boljšega. Ko sem stopila v Spalni center Maremico sem takoj vedela, da sem na pravem mestu. Tu sem lahko poleg vodne postelje Lectus kupila tudi rjuhe, posteljnino, vzglavnik in odejo. Prijazna prodajalka me je s svojo strokovnostjo prepričala, da je nakup vodne postelje prava izbira za zdrav in sproščujoč spanec.

Ker živim precej aktivno življenje in sem vsestranska športnica ter maratonka, potrebujem za regeneracijo telesa zares krepčilen spanec. Zdaj ga imam! Zahvalim se lahko vodni postelji Lectus.

Metka Albreht
vsestranska športnica in stilistka

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.